sri lanka

What’s up?

What’s up? Veel. Of juist niet zoveel. Hier op mijn plekje op het wereldwijde web gebeurt er vrij weinig hè. Mijn laatste post is alweer van een week geleden. Ik heb geen last van een writersblock hoor. Maar waar wat is er dan wel aan de hand?

Ik denk dat ik last heb van een soort post-vakantie-dus-helemaal-uit-het-blogritme-dip. Ik had er nog nooit eerder van gehoord en gelukkig nooit eerder echt last van gehad. Maar deze keer merk ik het. Tijdens mijn vakantie in Suriname heb ik helemaal niets geschreven, tenminste niet voor mijn blog. Het schrijven in mijn dagboekje was trouwens ook nog een hele klus. Ik was helemaal los van alles hier. Na mijn vakantie had ik me voorgenomen om snel weer aan de slag te gaan, want eigenlijk miste ik het schrijven ook wel. Er zijn voldoende ideeën en zelfs zonder ideeën kan ik natuurlijk in ieder geval een mooi verslag van onze prachtige reis maken.

Ik probeer mijn blogplanner goed in te vullen, zodat ik van mijzelf ook weet wat ik kan verwachten. Gisteren heb ik toch maar even snel tipp-ex gehaald, omdat er niets meer van mijn planning klopt. Misschien moet ik gewoon alleen schrijven wanneer ik daar echt zin in heb en geen (semi) vast ritme aanhouden? Nee, dat ritme vind ik juist wel fijn. Dan weet ik wanneer ik in ieder geval even ga zitten om te schrijven. Zo gaat het nou eenmaal ook: als je gewoon begint, komt er vaak nog meer. Maar dat beginnen blijkt lastiger dan ik dacht.

Tijdens de vakantie dacht ik nog dat ik het wel leuk zou vinden om een maand lang dagelijks te bloggen om te kijken hoe ik dat zou vinden. Dat zou dan wel in februari zijn, want kortste maand hè! Inmiddels is het al bijna februari en lijkt het niet meer haalbaar. Dan had ik veel eerder moeten beginnen met vooruit schrijven. Ik moet namelijk ook gewoon nog 32 uur naar mijn werk toe, en naar dansles, en een opleiding doen, en tijd hebben met mijn vriend, en kunnen socializen. Maar aan de andere kant, kan ik nu al genoeg onderwerpen verzinnen om de maand mee te vullen. Ik denk dus dat ik het gewoon ga doen: een maand lang dagelijks bloggen.  Toch? Misschien helpt het wel met terug in het blogritme komen. Dat wil ik namelijk wel graag. Ik wil dat er weer ‘something up’ is hier.

Ik wil uit mijn hoofd en aan het schrijven! Maar ga er wel nog even over nadenken hoe en wat dan 😉

Ik hou jullie op de hoogte!

Elaintje

10 gedachten over “What’s up?”

  1. Oh dat heb ik dus eigenlijk andersom, als ik van vakantie of een dagje weg terug kom, dan wil ik de foto’s delen, verhalen vertellen, whahahaha Ik heb het nu eigenlijk juist, omdat ik zoveel thuis zit, niets of maar weinig over mijn werk mag vertellen ivm geheimhoudingsplicht, voor foto’s is het ook niet echt super weer of zo, dus als ik al een dip zou hebben? Is dat juist nu.

    X

    1. Ja snap ik ook hoor. Het is allemaal zo donker en blegh. En ja ik wil heel veel delen over de vakantie haha. Maar waar begin ik? En welke foto’s enzo. Dit weekend ga ik eraan zitten 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *