oranje lippenstift

WEEK#9

Zondagavond is het alweer. Een stuk later dan gepland. Ik ben de hele dag heel lui geweest en heb bijna niets gedaan, behalve series kijken en af en toe wegdommelen. Maar het is zondag dus dan moet er toch echt een nieuwe WEEK verschijnen. Ik ga wederom stilstaan bij mijn glimlachmomenten van de afgelopen week om wat bewuster in het leven te kunnen staan. Het is ook gewoon leuk om een fijn moment opnieuw te beleven, toch? Deze week iets met sollicitaties, spelletjes en eten en drinken met collega’s.

Op de eerste dag van de afgelopen week had ik al meteen een mega groot glimlachmoment. Het was niet eens meer een glimlach te noemen, maar eerder hysterische blijheid, gillen, springen en rennen en niet weten wat je met jezelf aan moet. Een tijdje geleden schreef ik dat ik een droomvacature had gezien in streekziekenhuis in Suriname. Maandag kreeg ik aan het einde van de middag een mail met een uitnodiging voor een gesprek! Yes, een stap dichterbij. Maar ook, oh nee wil ik dit echt? Toen ik thuiskwam hebben vriendjelief en ik even samen staan springen hihi.

hysterisch blij

Op mijn vrije dinsdag was het lekker weer en had ik zin om mijn feloranje lippenstift op te doen van Flormar. Het grappige was dat toen ik in Amstelveen liep, ik meerdere mensen zag kijken of vriendelijk glimlachen. Het was duidelijk dat opviel met mijn lippenstift. Daarna in de binnenstad van Amsterdam, keek er niemand op of om. Heel grappig om dat verschil zo te merken.

oranje lippenstift

In de avond was het tijd voor spelletjes bij schoonmoeders thuis. Deze keer brachten wij ons lievelingsspel Carcassonne mee. Volgens mij viel het wel in de smaak bij schoonmoeder. Vriendje H. en ik spelen dit spel meestal met zijn tweetjes en het is dan wel opeens heel anders als er een derde persoon meespeelt. Wel leuk, maar ook even wennen.

Carcassonne

In het weekend heb ik gezellig gegeten en gedronken met een collega na het werk. Een hele lekkere biefstuk, terwijl ik op zich niet heel erg van grote stukken vlees hou. Ik had biefstuk Bali waarbij de uitleg was dat het in een speciale pittige saus werd geserveerd. Toen ik hem kreeg, in een groot zwembad van jus, was mijn conclusie dat er gewoon een laag sambal Oelek op de biefstuk zat haha. Erg lekker, maar zegt dat dan gewoon.

Biefstuk Loetje

Van een huidige collega op vrijdag had ik zaterdag juist afgesproken met oud-collega’s. Helaas lukt het ons nooit om met het hele groepje af te spreken en ook nu was er op het laatste moment iemand ziek. Toch kon dat de pret niet drukken. Er werd lekker voor ons ‘gekookt’. Namelijk een salade met makreel en sinaasappel vooraf en als hoofdgerecht kaasfondue. Na het eten kregen we ook nog een French coffee (met Grand Marnier). Heerlijk!

French coffee

Aangezien mijn sollicitatiegesprek inmiddels al is geweest wissel ik de afgelopen dagen regelmatig van glimlachmoment naar zorgelijk moment naar glimlachmoment enz. Ik vind het erg spannend in ieder geval.

Hoe was jouw week?

Ik hou jullie op de hoogte!

Elaintje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *