WEEK#7

Zondagochtend en ik zit vermoeid achter de pc. Ik heb tekort geslapen, maar helaas vindt mijn lijf dat ik, ook als ik later naar bed ga, gewoon weer vroeg wakker moet worden. Dus hierbij weer een nieuwe WEEK. Om weer even bewust stil te staan bij mijn glimlachmomentjes van de afgelopen week. Zo vervliegen ze wat minder en kan ik er nog een keer van genieten. Deze week iets met moestuinen, multimediakatten, natuur en dikke buiken.

Moestuinkriebels

Deze week had ik last van moestuinkriebels (zie hier). Door weer even bezig te zijn met wat ik met de moestuin wil, werd ik weer erg enthousiast. Vorig jaar heb ik tegen mijn zus gezegd dat zij ook een moestuintje moet beginnen, zeker voor haar kindjes. Gisteren kreeg ik een berichtje dat ze dat gaan doen! Heel leuk, lijkt me voor kinderen echt superleuk om te zien hoe er uit zo’n zaadje opeens een plantje groeit. Ik vind het in ieder geval erg interessant.

multimediakat

Van de week zag ik opeens dat onze zwarte poes Jet een plekje op de bank had gevonden tussen de zwarte tablet, zwarte toetsenbord en zwarte afstandsbediening. Onze meid is een echte multimediakat, haha!

zonsondergang

Deze week heb ik een aantal keer overgewerkt waardoor ik gewoon in het donker thuiskwam. Vrijdag ben ik juist op tijd weggegaan en toen was het nog licht! Ik zag een mooie ondergaande zon toen ik het laatste stukje naar huis fietste.

plant

In de tuin aangekomen heb ik ook nog even een foto gemaakt van deze mooie plant. Het erge is dat ik dus helemaal niet weet wat voor plant dit is. Wie het weet mag het zeggen.

zwanger

Een vriendin van mij is 36 weken zwanger en net verhuisd. Tussendoor werkte ze ook nog gewoon, dus het was alsof ze een tijdje van de aardbodem was verdwenen door alle drukte. Eindelijk was er weer tijd om af te spreken in haar nieuwe grote-mensenhuis en haar dikke buik te bewonderen. We hebben lekker bijgekletst tijdens de lunch.

bijkletsen

Met een ander groepje vriendinnen, wat ik eigenlijk ook al een tijdje niet had gezien heb ik een drankje gedaan in Amsterdam. We kennen elkaar uit Amsterdam, maar inmiddels woont iedereen ergens anders, behalve één dan. Heel gezellig weer!

 

Ik was alleen wel om 2 uur vannacht pas thuis en werd vervolgens gewoon weer om half 8 wakker. Niet leuk. Wat wel leuk is, is dat vriendje H. mij een kopje thee op bed bracht. Dat deed hij vorige week zondag ook al. Zo lief! Dan kan ik alvast een beetje wakker worden terwijl ik berichten lees op de tablet.

Dit waren mijn glimlachmomenten van de afgelopen week. Hoe was jouw week?

I’ll keep you posted!

Elaintje

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *