WEEK#4

Ook in dit Valentijnsweekend komt er natuurlijk gewoon een WEEK op de pagina. Ik sta weer stil bij mijn glimlach momenten van de afgelopen week. Wat heb ik deze week gedaan en welke dingen leverden mij een glimlach op? Iets met moestuinkriebels, lekker uit eten en een weekendje Gent.

Utrecht

Voor de cursus die op dit moment volg heb ik les in Utrecht. We stoppen om 16 uur, wat al een glimlach waard is, maar deze keer ging ik ook nog even shoppen in het centrum. Wat is Utrecht toch een leuke stad.

Ik mag van mezelf vanaf volgende de week weer langzaamaan beginnen met aan mijn moestuintje denken. Deze week heb ik de zaadjes van vorig jaar weer uit de schuur getrokken om weer even te zien wat ik toen allemaal had bedacht. Ik moet deze zaadjes wel nog even testen, anders wordt het lang wachten. Ik weet eigenlijk ook niet of ik ze misschien wel koel en droog in huis had moeten bewaren. Tsja, dat zou ook echt weer iets voor mij zijn haha. Ik ga een plan maken van wat ik wanneer ga zaaien. Op 1 maart mag ik in ieder geval weer!

Moestuinzaadjes

Vorig jaar was ik op een festival waar ik een Dutch Weed burger at en oh, wat was dat lekker. Driekwart jaar later weet ik nog precies hoe dat smaakte. Ik wilde weer zo’n lekkere burger en had ontdekt dat het in mijn oude woonbuurtje kon. Een vriend van mij woont daar nu ook dus zijn we samen een Weed burger gaan eten. En was het weer net zo lekker? Eerlijk gezegd niet, maar dat was ook wel te voorzien. Ik had dat ding zo ge├»dealiseerd en die eerste keer was tijdens een festivalsfeer met een warm zonnetje. Daar kan zo’n winterse burger ook helemaal niet tegenop. Maar desondanks was ‘ie wel gewoon lekker hoor.

Dutch weed burger en cheesecake

Het was ook gewoon een gezellige avond met twee vrienden, speciaal bier en cheesecake! Bij de opmerking: ‘Ik zal hem in je mond stoppen als een echte heer’, werden we ietwat vreemd aangekeken. Maar het ging gewoon om het pepermuntje wat bij de rekening zat. Echt waar!

Oorbellen op Valentijn

En het hoogtepunt van deze week was natuurlijk het feit dat vriendje H. en ik dit weekend ons driejarig samenzijn vierden! We zijn een weekend naar prachtig Gent geweest en hebben vele glimlachmomentjes gehad. Ik zal er nog een uitgebreide post over schrijven komende week. We verbleven in ieder geval in een schattig huisje via Airbnb en hadden vouwfietsen mee ­čśë En ik kreeg oorbellen cadeau!

Hoe was jouw week?

I’ll keep you posted!

Elaintje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *