WEEK#3

Het is zondag dus weer tijd voor een nieuwe WEEK. Dit doe ik om wat bewuster stil te staan bij die momenten die ik normaal gesproken een week later al niet eens meer weet. Van die momenten die toch een glimlach op je gezicht toveren. Van die terugblik word ik ook weer even blij.

Ik-ben-ziek

Mijn week begon niet zo goed, want ik was ziek. Toch was er wel een lichtpuntje: vriendje H. was ook thuis en heeft heel lief voor me gezorgd (meneer H. is veranderd in vriendje H. Er is over geklaagd). Hij kwam steeds naar boven om te vragen of ik nog iets nodig had en zei ook dat ‘ie graag voor me zorgt. Ik kreeg kopjes thee en crackers en soep. Hoe cute!

Ik wilde graag een andere bank en die hebben we deze week gevonden op Marktplaats. Een dag nadat ik onze oude bank ook voor de verkoop online zette, kwam er al een enthousiasteling kijken. Ze wilde hem ook direct meenemen in de auto, maar dat ging helaas niet passen. Ik ben zo blij met onze nieuwe halfronde bank! Het is mij helaas nog niet gelukt om hem al mooi op de foto te krijgen.

Met mijn collega’s heb ik na werktijd een documentaire op het werk zitten kijken. Er werden pizza’s besteld en het was erg gezellig. Dit soort dingen doen we echt nooit, dus dat maakte het heel speciaal.

pizza met collega's

Ook heb ik nog een superleuk stapavondje gehad met een vriendin in Amsterdam. We zijn lekker uit ons dak gegaan in de Reguliersdwarsstraat in een gay-tent. Ik kreeg nog een compliment over dat ik zo natuurlijk was en puur natuur, want ik heb ook helemaal geen make-up nodig. Nou draag ik echt niet veel make-up, maar ik had wel degelijk wat op. Is zo’n opmerking dan een compliment of juist niet?

Dit waren mijn glimlachmomenten van deze week. Hoe was jouw week?

I’ll keep you posted!

Elaintje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *