WEEK#2

Het is weer tijd voor een WEEK. De tweede alweer. In deze rubriek sta ik even stil bij wat ik die afgelopen week heb gedaan waar ik blij van werd. Ik hoop zo wat bewuster in het leven te kunnen staan in plaats van dat alles een beetje aan me voorbij gaat.

20150126_200231

 

Wij hebben thuis een WII staan met onder andere het spel Just Dance 2015. Zo leuk vind ik dat! Ik hou erg van dansen en vind het ook wel grappig om zo een poppetje te volgen in het scherm. Over het algemeen haal ik ook wel hoge scores, maar deze week had ik zoveel punten behaald dat ik een alternatieve choreografie kon openen. Het was de officiële choreo van Bad Romance van Lady Gaga. Leuk!, dacht ik. Nou, dat dansje was zo moeilijk en ging zo snel dat het bijna niet leuk meer was, maar dat maakte het juist hilarisch. Daar stond ik dan in mijn eentje in de woonkamer te klungelen. Ik haalde maar twee sterren 🙁

20150127_142031

Ook ben ik een aantal keer wat gaan eten met meneer H. Op onze vrije dag ging we lekker koffie drinken met een taartje erbij. Het was in een café waar mensen met een verstandelijke beperking of een psychiatrische stoornis werken. We werden daarom ook erg hartelijk verwelkomd en de taart was ook erg lekker. De volgende dag gingen we heel spontaan mijn lievelingseten eten: sushi! Het was zo lekker, maar ik had wel veel te veel gegeten!

IMG-20150128-WA0001

Ik had deze week de eerste opleidingsdag van een cursus die ik het komende half jaar ga volgen. Het was wel weer even wennen om letterlijk in de schoolbanken te zitten. De docent heeft een heel goed boek geschreven, maar was zelf erg wollig. Hij maakte zijn zinnen vaak niet af en ging een kwartier iets uitleggen wat allang duidelijk was. Maar hij was wel heel aandoenlijk.

20150201_173732

Aan het einde van die dag ging ik nog een drankje drinken met een vriend. Omdat het heel hard sneeuwde en regende tegelijk en hij helemaal doorweekt aan kwam fietsen, zijn we de eerste bar ingelopen die we zagen. Het was een homobar wat veel heteromannen toch wat angst aanjaagt, maar gelukkig kan deze vriend dat los van elkaar zien. Naarmate de vrijdagavond verder verliep werd het steeds drukker en ging de muziek harder aan. Die vriend van mij had echt megaveel sjans. Niet normaal! Toen hij er toch de kriebels van kreeg zijn we maar weggegaan en is hij thuis lekker tegen zijn vriendin aan gekropen.

Al met al een leuke week met blije momenten.

I’ll keep you posted!

Elaintje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *