moederzwaan

WEEK#18

Het is weer zondag (eigenlijk is het zaterdag als ik dit schrijf hoor) en dat betekent wederom een nieuwe WEEK. Ik sta stil bij mijn glimlachmomentjes van de afgelopen week om mij daar wat bewuster van te zijn. Vaak zijn ze zo alweer vervlogen nog voordat je er erg in hebt. Deze week iets met ijsjes, lichtschrijven en sushi!

roomijs roomijs 

De week begon met een spontane fietstocht met vriendjelief. We wonen in een stad, maar wel met veel natuur in de omgeving. Dus een fietstocht is zeker de moeite waard. Het was mooi weer en we hebben weer nieuwe kanten uit onze natuur ontdekt. We eindigden bij een Landgoedwinkeltje met allemaal hele leuke spulletjes voor niet al teveel geld. Ook zat er een cafetaria in met (sorbet)ijs! Ik nam lekker drie bolletjes.

’s Avonds hoorden we de ijscoman voorbij rijden in de straat. ‘Welke smaak wil je?’, hoorde ik vriendje H. roepen. En daar ging hij, nog een keer ijsjes voor ons halen. Zo at ik twee keer op een dag lekker roomijs.

Op mijn vrije dag had ik een Skype-gesprek met iemand in Suriname. Het ging om een baan daar. Van tevoren wist ik al dat ik het niet ging doen, maar was wel benieuwd naar de organisatie en naar wat ze precies voor iemand zochten. Ook hoopte ik alvast contact te leggen voor als we eventueel wel naar Suriname willen. Ik Skype nooit, dus het was best gek, maar volgens mij was het een positief gesprek en ging het daarna toch een beetje kriebelen.

Ik ging naar de Action en kocht een kleurboek voor volwassenen voor mijn moeder en een aantal vellen met van die goudkleurige tattoos die helemaal hip zijn deze zomer. Bij de Action kost een zo’n velletje maar 99 cent!

bos bloemen bos bloemen

Ik wilde Afrikaantjes hebben voor in mijn moestuin aangezien mijn zaadjes het niet doen. Bij het afrekenen kreeg ik bij het tuincentrum ook nog een gratis bos bloemen erbij. Het was nog een mooie bos ook, met mijn lievelingsbloemen: gerbera’s. (je ziet ook leuk mijn sokken op de foto..)

Een collega noemde mijn garderobe inspirerend!

Waar ik iedere week sowieso blij van word zijn de reacties op mijn blog. Ik vind het echt heel leuk om te zien dat jullie de moeite nemen om een reactie achter te laten. Dankjulliewel! Een hele grote glimlach 😀

nagellak groen nagellak groen

Ik had weer een nieuw zomers kleurtje op mijn nagels.

Een jarige collega trakteerde met onder andere van die repen van Milkyway, Mars, Snickers etcetera. Blij rende ik naar de schaal en bedacht mij dat ik tegenwoordig maar één avond in de week mag snoepen. Ik legde mijn Milkyway weer terug en heb me braaf aan mijn afspraak gehouden!

BULB

Bij mijn fotografieles maakte ik een foto in de BULB-stand waar ik uiteraard nog nooit van had gehoord. We stonden in een donkere kamer en iemand maakte met een zaklamp een rondje. Deze foto kwam eruit. Ondanks dat het een trucje is, ben ik best wel trots.

Op een stuk fietspad waar soms helemaal niemand anders fietst en wat grenst aan water aan de ene kant en de snelweg aan de andere kant, vind ik het soms fijn om heel hard te schreeuwen. Als er niemand in de buurt is welteverstaan. Vriendje H. vindt dat altijd maar een beetje raar, maar deze keer deed hij mee en hebben we samen heel hard gegild! Haha wat fijn en dat vond hij ook!

Op zaterdag naar de markt gaan en dan allerlei fruit halen zodat ik weer verse jus kan drinken en lekker aardbeitjes kan eten.

sushi roomijs

We moesten het de afgelopen weken een beetje rustig aan doen met ons geld. Toen het vakantiegeld er was (smile) heb ik vriendjelief getrakteerd op sushi. Met ijs toe 🙂

Nadat mijn lief bepakt en bezakt vertrokken was naar zijn survivalweek reed ik het hele stuk terug in de huurauto. Wij wonen vlakbij Amsterdam en ik moest vanuit Drenthe komen rijden. Het weer autorijden gaat me steeds makkelijker af.

moederzwaan moederzwaan

Deze week sla ik de kattenfoto’s over 🙂 Maar ik zag van de week een zwaan broeden en wilde een paar dagen later een foto van haar maken. Helaas was het nest leeg en zag ik ook geen eieren. Nadat ik een stukje verder fietste begreep ik waarom: de eitjes zijn uitgekomen! Zo cute!

Hoe was jouw week?

Ik hou jullie op de hoogte!

Elaintje

3 gedachten over “WEEK#18”

  1. Wat een onwijs lieve babyzwaantjes! Ik vind ze altijd zo schattig, haha. Alleen een beetje jammer altijd dat de ouders heel erg beschermend zijn en snel gaan blazen.
    Je nagellakkleur vind ik ook echt heel mooi! Zo lekker zomers en vrolijk 🙂

    1. De vaderzwaan staat hier niet op de foto, omdat hij mij in de gaten aan het houden was… Een stapje dichterbij en ik had een boze zwaan achter me aan 🙂

  2. Zo schattig! Ik ben hier ook al wanhopig op zoek naar kleine zwaantjes of baby-eendjes, maar nog helemaal niks. Zo balen.
    Dat ijs ziet er trouwens wel heel erg lekker uit, haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *