eBay lippenstift

WEEK#16

Zondagochtend en dus tijd voor een nieuwe WEEK. Ik sta weer even stil bij mijn glimlachmomenten van de afgelopen week. Zo sta ik wat bewuster in het leven en blijven die momentjes ook langer hangen. Deze week iets met ontbijten in de tuin, ouderwets kaartjes versturen en massages.

monchoutaart monchoutaart

Mijn week begon met een bezoekje van een vriend uit Amsterdam. Hij kwam op de racefiets naar ons toe, zo’n 40 kilometer heeft hij afgelegd. Vlak voor zijn bezoek bedacht ik mij dat we vorig jaar ook het weekend na Koningsdag hadden afgesproken. Hij had toen een vintage oranje citruspers voor mij op de kop getikt en ik had voor hem een lemon merengue taart gemaakt. Dit jaar had ik een monchoutaart gemaakt en kwam hij met perssinaasappels aanzetten, haha.

kikker kikker

Op mijn vrije Bevrijdingsdag was het zulk warm weer dat ik in de tuin heb ontbeten. Een tuin is zo fijn! Daarna heb ik onkruid verwijderd en ziet onze tuin er weer een stuk netter uit. Ook ben ik nog bezig geweest met de moestuin. Ik kon meneer de kikker nog net redden van onze meedogenloze katten.

Ook ben ik superblij met onze nieuwe schutting die vriendlief pas geleden in rap tempo samen met de buurman heeft gebouwd. Hij heeft ook helemaal zelf een nieuwe houten deur gemaakt in de schutting. Veel beter dan de weken daarvoor waarbij het grootste deel van de schutting was omgevallen en we één hele grote tuin samen met de buren hadden.

horloge eBay lippenstift

Er werden twee pakketjes van eBay geleverd: een nieuw horloge en een namaak Mac lippenstiftset van 12 stuks.

Na het tuinieren heb ik heel relaxed in de tuin een mindfulnessoefening gedaan. Ik richtte me op mijn oren en wat ik allemaal kon horen. Grappig hoe je steeds meer dingen gaat horen.

lila nagellak lila nagellak

Mijn nagels waren lila gelakt! Om vrolijk van te worden.

Een tijdje geleden heb ik gesolliciteerd op een functie in Suriname. Ik kreeg opeens een mailtje dat een andere organisatie in Paramaribo ook een vacature had en dat er onder andere aan mij gedacht werd. Wauw, opnieuw solliciteren dus!

Op de markt had ik kaartjes gekocht en die heb ik deze week verstuurd. Gewoon lekker ouderwets handgeschreven en op de post gedaan. Zo leuk eigenlijk om te doen! Twee naar vriendinnen en eentje naar degene van wie ik als vrijwilliger maatje ben.

massagestoel massagestoel

Vorig jaar heb ik vriendje H. een massagestoelkussen cadeau gedaan en die kwam deze week goed uit. Ik had last van mijn rug en wat is het dan fijn om op de bank gemasseerd te worden. Vooral de warmte van de infraroodfunctie was erg fijn. Met die lichtjes lijkt het wel net een alien op de foto, haha.

Deze week heb ik voor de gein eens bijgehouden wat ik allemaal eet en drink op een dag. Ik dacht dat er hele gekke dingen naar voren zouden komen, maar het viel hartstikke mee. Behalve dan die halve pizza calzone met shoarma als ontbijt 🙂

bittergarnituur

Zaterdag kwam goede vriend M. naar mijn stadje toe om weer even bij te kletsen. We aten lekker bittergarnituur en hebben onze nieuwtjes weer uitgewisseld.

Naar aanleiding van de blog van Nesrin heb ik deze week ook besloten om van de zaterdag mijn sinnersnight te maken: ik mag dan lekker snacken en de rest van de week niet. Nou, het snacken is zeker gelukt: popcorn en heel veel snoep hihi.

Poes Kat

En tot slot uiteraard weer wat kattenfoto’s! Nieuwsgierige beestjes…

Hoe was jouw week?

Ik hou jullie op de hoogte!

Elaintje

4 gedachten over “WEEK#16”

    1. Haha, ik voelde me wel een echte held, voor eventjes dan. De kikker bewoog ook de hele tijd niet, totdat ik hem op de grond verderop legde. Toen sprong ‘ie opeens vrolijk verder!

    1. Ik heb ontzettend genoten. Heb wel het idee dat ik nu veel meer naar binnen werkte dan normaal… Ja jij hebt vast van je Oreo ijs zitten genieten!
      Ja, op eBay kan je zo ongeveer alles vinden wat je hartje begeert. Ik weet niet hoe een echte Mac lipstick aanvoelt, maar deze voelen ook wel echt goedkoop aan hoor. De helft van de kleuren zal mij ook niet staan, maar voor 12 euro (totaal) neem ik die gok wel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *