Pearl event

WEEK#15

Wat waren mijn glimlachmomenten van de afgelopen week? Ik sta er weer even bij stil om mij wat meer bewust te blijven van deze momentjes. Deze week iets met shoppen, werk en telefoons die een toiletbad overleven.

Pearl evente pearl eventย pearl event ย pearl eventย shoppen

Mijn week begon met het Pearl Event in de Jaarbeurs in Utrecht waar ik samen met een vriendin heen ging. Pearl Event is een urban lifestyle- en belevenisbeurs met muziek, fashion, beauty, workshops en eten. We zijn er de hele dag geweest en hebben lekker geshopt en gegeten en zijn bij een comedyshow geweest gepresenteerd door Jandino Asporaat. Een hele leuke dag en bepakt en bezakt kwam ik weer thuis. We zijn gescrubt, onthaard, opgemaakt, in bruidsjurken gehesen en hebben van alles geproefd en gezien.

hertenschedels hertenschedels

Op Koningsdag had ik afgesproken om met een vriendin de rommelmarktjes in Amsterdam langs te lopen. Ik had de dag ervoor al zoveel geshopt dat ik er wel een beetje klaar mee was totdat ik een hele grote kraam zag met mooie glazen stolpen en ja, van die hertenschedels enzo. Ik wil dat al een tijdje voor in ons huis hebben, maar vriendjelief kreeg daar een ‘Anton aus Tirol’ idee bij. Nu heb ik er toch twee gekocht en vindt hij het gelukkig goed! Van de gebitjes op de achterkant schrok ik trouwens wel even.

Dinsdag was eigenlijk mijn vrije dag, maar doordat het zo druk is op mijn werk en er steeds dagen uitvallen vanwege feestdagen of opleidingsdagen, ben ik toch gaan werken zodat mijn achterstand weggewerkt was. Ik ben volgens mij nog nooit zo productief geweest als die dag. Dat geeft echt weer een rustig gevoel als er geen werk meer ligt te wachten.

Iedere ochtend loop ik langs mijn moestuintje en word ik zo blij als ik zie dat alle plantjes er nog zijn (geen slakken) en ook gewoon groeien. Ook binnen groeien mijn plantjes gestaag verder.

poes Jet Jet5

Een tijdje geleden hebben we een schapenvachtje aangeschaft, maar de katten moesten er vooralsnog niets van weten. Deze week kwam ik ’s ochtends beneden en zag poes Jet heerlijk ontspannen op het schaap liggen. Yes!

Deze week ook weer een etentje bij mijn schoonmoeder. Toen ik naar het toilet ging viel mijn telefoon uit mijn kontzak zo de toiletpot in! In slowmotion viste ik hem er weer uit en droogde hem af. Voor de zekerheid heb ik hem 24 uur laten drogen met de laatste paar uur nog in een bak met rijst. En hij doet het nog! Pfoe.

tractor

En de geur van vers gemaaid gras. Heerlijk! Helemaal ’s ochtends voordat je naar je werk gaat.

Toen ik een avondje alleen thuis was, heb ik muziek aangezet en heb ik lekker in mijn eentje staan dansen in de woonkamer. Gewoon ongegeneerd ๐Ÿ™‚

Op mijn werk had ik mijn jaargesprek met allebei de managers. Het gesprek verliep heel goed en ze zijn gelukkig tevreden.

uitzicht auto natuur

Vrijdag had ik weer een opleidingsdag en werd ik zowaar gebracht met de auto en ook weer opgehaald door vriendjelief. Dat is fijn.

Zaterdag heb ik echt de hele dag niets gedaan en er ontzettend van genoten. Ik was een oude Grazia aan het doorbladeren en vind die rubriek waarin BN’ers eeneetdagboek bijhouden altijd zo intrigerend. Mijn voornemen is dus om dat deze week ook te gaan doen. Volgens mij heb ik echt een heel bijzonder eetpatroon.

katten katten2

En tot slot nog wat kattenfoto’s!

Hoe was jouw week?

Ik hou jullie op de hoogte!

Elaintje

9 gedachten over “WEEK#15”

  1. Oeh die little kitty cat is om op te eten (grapje) zo lief! Wat lijkt mij het Pearl Event leuk! Ga je trouwen? Of paste je gewoon voor de grap bruidsjurken (ik zou dat namelijk wel gewoon doen ;-)).

    Heerlijk dat je gewoon gaat dansen als je alleen thuis bent. Dit doe ik ook vaak.

  2. Oeh dat event klinkt heel leuk! En vers gemaaid gras vind ik ook echt heerlijk. Echt een gevoel dat de zomer weer begint. Leuk om te lezen allemaal!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *