katten

WEEK#14

Wat is deze week snel voorbij gegaan. Ik had een erg drukke week op mijn werk en voorlopig is dat ook nog niet echt voorbij. Dat betekent voor mijn gevoel dat er veel te weinig tijd in een dag zit en voordat je het weet is dus weer tijd voor een nieuwe WEEK. Ik sta weer stil bij mijn glimlachmomenten van de afgelopen week om mij daar toch wat meer bewust van te zijn. Deze week iets met cadeautjes, mensen beoordelen en lekker relaxen.

vriendinnenweekend Rituals

In 2006 ben ik op reis geweest naar Thailand waar ik vier andere Nederlandse meiden ontmoette die ook op reis waren. Sindsdien spreken we 1 à 2 keer per jaar met zijn allen af om weer even bij te kletsen. Inmiddels hebben er mensen huizen gekocht, zijn verhuisd, er zijn kinderen geboren etcetera. Deze keer kwamen ze naar mij toe en hebben we lekker in de tuin gezeten, wraps gegeten met een veel te volle tafel (je kon zelf je vulling samen stellen) en monchoutaart als toetje. Erg bijzonder dat we elkaar na bijna 10 jaar nog steeds zien. Ik kreeg heel lief een Ritualspakketje van ze.

Deze week heb ik meerdere keren meegemaakt dat het zonnetje in de kamer scheen als ik wakker werd. Zo blij word ik daarvan! Op mijn vrije dagen komt vriendjelief mij dan ook nog eens thee op bed brengen, zodat ik rustig blogs kan lezen.

fotografie OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ik had weer mijn fotografiecursus waar ik wel merk dat ik steeds meer begrijp waar de docent het over heeft haha. Met een klein groepje is het ook wel een gezellige les. We fotografeerden kopjes en knuffelberen.

Mijn blog levert me ook altijd een glimlach op. Zeker als ik allemaal lieve reacties krijg.

Op mijn werk zijn we op zoek naar een nieuwe collega. Daarom mocht ik deze keer samen met twee andere collega’s, voor het eerst in mijn leven, sollicitatiegesprekken voeren. Dat was echt wel leuk en voor ons dus ook best wel spannend.

Einde van de maand en ik was echt zo ontzettend blij met mijn salaris! Ik had iets teveel extra uitgaven de afgelopen maand, dus altijd fijn om dan te zien dat je saldo weer is aangevuld.

Woensdagavond werd ik spontaan gebeld door een goede vriend. Ik bel eigenlijk veel te weinig, maar als ik met deze vriend bel duurt dat vaak wel een uur.Fijn om elkaar dan weer even gesproken te hebben.

orphan black

Orphan Black heeft weer nieuwe afleveringen op Netflix! Dat is echt zo een spannende serie. Echt een aanrader. Seizoen 1 en 2 had ik al gezien en nu komt er wekelijks een nieuwe aflevering van seizoen 3 bij.

Vriendje H. is samen met de buurman bezig om een nieuwe schutting in de tuin te zetten waar we hout voor moesten halen. Dat gingen we direct na mijn werk doen met een gehuurde bus, dus ik werd opgehaald en hoefde niet met het openbaar vervoer naar huis. Wat een luxe!

binnentuin binnentuin2

Vrijdag had ik een opleidingsdag, maar was het ook gewoon weer heerlijk weer. We hebben dus weer veel in de binnentuin van het lesgebouw gezeten. Zo’n binnentuin met een grote vijver in het midden. Helemaal niet vervelend om daar te pauzeren.

Eerder schreef ik al dat het best lastig is om een vreemde een compliment te geven. Ik was zelf met onze vouwfiets op weg en zag iemand met een hele bijzondere vouwfiets waarvan het frame een driehoek vormde. Supercool, waarop ik hem een compliment gaf. Toch leuk om te doen.

bad OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vrijdagavond was ik bekaf en ben na het eten lekker in bad gegaan. Voor de gezelligheid had ik de badeendjes ook uitgenodigd en mezelf een glas wijn ingeschonken. De tablet was meegenomen naar de badkamer zodat ik heerlijk ontspannen series kon kijken (Scandal).

katten Rene3

Zaterdag was een relaxte pyjamadag. Ik heb erg weinig gedaan, behalve nog een paprikasoepje gemaakt. En met de katten geknuffeld ♥ Katten houden soms ook van schoenen.

Hoe was jouw week?

Ik hou jullie op de hoogte!

Elaintje

2 gedachten over “WEEK#14”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *