WEEK#13

Zondagochtend, dus tijd voor een nieuwe WEEK. Wat waren de afgelopen week mijn glimlachmomenten? Waar werd ik blij van? En wat is er blijven hangen? Alles wat is blijven hangen staat in deze blogpost. Deze week iets met klussen, Instagram en natuur!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA verse jus

Ik was in het weekend voor het eerst sinds lange tijd weer eens naar de markt geweest. Dat betekent heel veel fruit en vooral een grote zak met perssinaasappelen. Heerlijk een vrije ochtend beginnen met vers geperste jus d’orange.

zolder3 zolder2 zolder1 klussen

De afgelopen weken ben ik bezig geweest met het leeghalen van de zolder. Dit, omdat het een grote puinzooi was. Het stond helemaal vol gestapeld met troep en tussendoor hing er onze schone was. Nadat de laatste spullen weg waren ben ik begonnen met het schilderen van een muur. Dat stond namelijk ook nog op de planning. Het muurtje was eigenlijk zo gedaan dus zijn we samen verder gegaan met het schilderen van het plafond. Wat heerlijk dat we eindelijk iets met de zolder gaan doen. De rest van de week is vriendje H. ook bezig geweest met het schilderen van kastjes, een muurtje behangen en eindelijk hangen er nu ook gordijnen. Nu kunnen we gaan inrichten en de spullen netjes opbergen in kasten of op planken.

Wat heerlijk om wakker te worden met daglicht en ook nog een concert van fluitende vogels in de tuin te horen. Ik was helemaal vergeten dat het hier zo lekker stil is dat je inderdaad de ‘echte’ natuur gewoon hoort.

Instagram Instagram2

Ik heb een Instagram account! Het duurde nog even voordat ik doorhad dat ik niet vanaf de computer kon uploaden. Ik moet sowieso nog een beetje uitvogelen hoe het werkt, maar vanaf nu kan je me daar dus ook volgen. Zoals je ziet kan ik wel wat volgers gebruiken. Volg jij mij al?

Zoals al eens eerder vermeld stond een vriendin op het punt te bevallen van haar eerste kindje. Ze was inmiddels al ruim een week over de uitgerekende datum heen. Toen ik een berichtje stuurde met de vraag hoe het ging, kreeg ik een reactie: ‘Nou, ik heb zo’n 40 hechtingen in mijn kut, maar heb wel een leuke baby gekregen.’ Haha, helemaal niet leuk natuurlijk (dat eerste deel), maar ik moest zo hard lachen toen ik dat las.

Al een aantal weken neem ik mij voor om weer eens gitaar te spelen. Deze week heb ik hem eindelijk weer opgepakt. Ik ben altijd in de beginfase gebleven met spelen, maar ik vond het wel leuk om te merken dat ik best snel weer terug was waar ik ben geëindigd. Net als fietsen verleer ik het misschien wel niet meer. Heel fijn om er weer mee bezig te zijn.

natuur OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Voor mijn fotografiecursus had ik een huiswerkopdracht gekregen. Ik ben dus een aantal keer op de fiets gestapt om te oefenen met het maken van foto’s. Ik moet überhaupt nog wennen aan diafragma, sluitertijd en ISO-waarden. Het blijft wel het beste hangen als je gewoon uitprobeert. Leuke bijkomstigheid is dat het ook gewoon fijn is om hier in de omgeving te fietsen. Ik fietste door een mooi natuurgebied en kwam ook nog wat schaapjes tegen.

Ik heb een tijdje een Marktplaatsverslaving gehad. Nu probeer ik zo min mogelijk op dat soort websites te kijken. Toch heb ik deze week weer even op eBay gesnuffeld en ja, ik heb ook wat dingen gekocht. Een horloge en een set van 12 lippenstiften. Ik ben heel benieuwd en ik word er ook echt blij van als ik aan de prijzen denk. Maar 2,50 voor het horloge en iets van 9 euro voor de lippenstiftenset! Nu alleen nog maar een aantal weken wachten tot ze er zijn.

katten katten

En tot slot, word ik altijd heel blij van onze twee katten. Dit zijn ze: poes Jet en kater René ♥

Hoe was jouw week?

Ik hou jullie op de hoogte!

Elaintje

 

 

2 gedachten over “WEEK#13”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *