Suriname

We zijn in Suriname!

Ja hoor, ik zit nu achter mijn laptop in Suriname! In een fijn studio-appartementje. Vriendlief en ik zijn gisteren (donderdag) aangekomen en blijven hier nog tot dinsdag. Dan is de vakantie voorbij en begint langzaamaan de overdracht tussen mij en degene die ik opvolg hier. 

Het is allemaal niet geheel vlekkeloos verlopen en daarom was er even totaal geen tijd om mij bezig te houden met mijn blog. Ik ben even helemaal uit de blogosfeer gestapt en heb dus ook alle updates van andere blogs moeten missen. Binnenkort zal ik weer even een update geven en weten we hopelijk ook weer net ietsjes meer dan nu. Deze komende dagen hoeven we ons gelukkig alleen maar bezig te houden met genieten van hier te zijn en lekker bijkomen van de afgelopen drukte. Ook mijn verjaardag zit eraan te komen. Die is namelijk morgen!

Ik moet echt even omschakelen van megadrukte naar volledige ontspanning. Maar dat gaat lukken hoor! Jullie hoeven je dus geen zorgen te maken. Wij leven nog (nauwelijks…) en het gaat goed 🙂

Tot snel!

Ik hou jullie op de hoogte!

Elaintje

10 gedachten over “We zijn in Suriname!”

  1. Ja super, stiekem wist ik het al omdat ik je al zo miste, hahahaha Ik ben blij dat jullie veilig over zijn en al is het wat laat, alsnog van harte gefeliciteerd met jouw verjaardag!

    En nu lekker settelen en zodra het kan, laat jullie avonturen maar komen!

    X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *