Wat zegt mijn geboortedatum?

politiehek

Vandaag even een niet heel serieus bericht. Ik ben bijna jarig (nog 1 dagje)! Toen vriendjelief laatst op een of andere website (nl.nametests.com) zijn geboortedatum invulde, rolde er een tekst uit met een persoonsbeschrijving. En je gelooft het niet: dat was precies de beschrijving van wie hij is! Toen we mijn geboortedatum invulden kwam er dit uit:

Je hebt ambitie en wil de beste zijn in wat je doet. Je probeert je doelen te bereiken en bent niet bang om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Maar wat is het doel van succes behalen als je niet de tijd neemt om er van te genieten? Daarom gun je jezelf altijd dat moment van bezinning voordat je verder gaat. Je gaat zeker je weg in het leven, want je werkt hard, bent een leider en een voortrekker.

Verder kon de tekst er niet naast zitten, hahaha! Dit is echt totaal niet wie ik ben. Doelen bereiken en zeker zijn? Het klinkt op zich wel goed. Ik zou best deze persoon willen zijn. Aangezien de tekst bij vriendje H. zo treffend was, ga ik mij bijna afvragen waar het mis is gegaan. Had ik eigenlijk een ambitieuze, zekere leider moeten zijn? Of kan ik dat nog worden? Ach ja, normaal kijk ik nooit op dit soort websites, maar toch heeft het me een beetje aan het denken gezet.

Misschien kan jij ook je geboortedatum invullen? Klopt de omschrijving bij jou?

Ik hou jullie op de hoogte!

Elaintje

Vergeet mij niet te volgen op Bloglovin’Instagram en Facebook!

2 gedachten over “Wat zegt mijn geboortedatum?”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *