Vooruitzicht augustus

augustus

De laatste weken heb ik steeds leuke dingen gedaan tijdens mijn weekenden zoals bijvoorbeeld mijn allereerste Fashionweek bezoeken. Voor de maand augustus heb ik ook al wat dingen gepland staan waar ik ontzettend veel zin in heb. Kijk je mee?

Deze week begint de Gay Pride week in Amsterdam. Ik ben een grote fan van dit evenement, eigenlijk van alle evenementen waarbij mensen vrijheid en gelijkheid vieren en trots kunnen zijn op wie je bent. Daarom staat al maanden in mijn agenda dat ik op 1 augustus naar Amsterdam vertrek voor de Canalparade van de Gay Pride. Enkele jaren geleden heb ik zelf op een boot gestaan, hoe vet! Augustus begint dus goed en de avond ervoor ga ik waarschijnlijk ook even spieken bij de Drag Queen Olympics. Ik hou ervan!

Op 2 augustus ga ik naar het Kwaku festival, ook al in Amsterdam. Vier weekenden lang kan je hier naartoe. Al zolang ik mij kan herinneren kom ik hier. Vroeger waren het een aantal kraampjes om een voetbaltoernooi heen gebouwd. Tegenwoordig is het een hip multicultureel festival waar het voetbal nauwelijks nog een rol speelt. Die zondag is het black hair day en gezien mijn keuze om mijn haar in haar natuurlijke staat te dragen ben ik heel benieuwd naar wat er georganiseerd wordt. Sowieso is er heel veel en heel lekker eten te halen. Mjam!

Vrijdag 7 augustus ga ik naar het Vondelpark Openluchttheater. Op vrijdagavond is er in het openluchttheater altijd iets met dans. Deze avond staat ISH er met de voorstelling FunkISH. Ik ben heel benieuwd, maar dat het een goede show wordt weet ik zeker.

Het weekend erna ga ik waarschijnlijk samen met vriendje H. kamperen op een wildkampeerplek. Waarschijnlijk hè. I’m not the camping type, maar het klinkt ook wel weer gezellig.

Op 18 augustus heb ik mijn eerste afspraak staan bij een schoonheidsinstituut wat gespecialiseerd is in de donkere huid. Ik heb een intake met daarna een heerlijke behandeling met reiniging, masker en hoofdmassage. Je moet jezelf af en toe extra verwennen toch?

Op 27 augustus ga ik naar een openluchtfilm. Ik vind dat altijd wel gezellig zo samen wachten totdat het donker genoeg is, dekentje en warme thee erbij. Deze staat in ieder geval gepland, maar er zullen er vast nog wel meer komen.

En als afsluiter ga ik 30 augustus ook iets leuks doen. Ik heb de fashion-show-smaak te pakken. Op de een na laatste dag van augustus ga ik namelijk naar de Africa Fashion Week in Amsterdam. Ik hou zo van Afrikaanse prints en ook van fashion shows ben ik inmiddels achter haha.

Dit staat er in ieder geval op mijn planning, los van de normale eetafspraken etcetera. Volgens mij wordt het een mooie maand.

Heb jij al plannen voor augustus?

Ik hou jullie op de hoogte!

Elaintje

4 gedachten over “Vooruitzicht augustus”

  1. Een hoop leuke plannen joh! Zo’n openluchtfilm lijkt me ook wel leuk om een eens mee te maken… In augustus staat er bij ons in ieder geval een weekendje Ardennen gepland omdat we dan naar de formule 1 race gaan. Verder een high tea en voor de rest zien we het wel…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *