hart

De V van vier en Valentijn

Eigenlijk komt dit bericht een dag te vroeg, want morgen is het pas zo ver. Toch publiceer ik het vandaag en hoop dat er niet opeens hele gekke dingen gebeuren hihi. Morgen zijn vriendlief en ik vier jaar samen! Daarom zijn we op dit moment lekker een weekendje weg.

Weer een jaar erbij betekent dat we ook binnenkort weer gaan werken aan onze jaarlijkse traditie: een fotocollage maken van het afgelopen jaar. We maken dan een collectie van de leukste foto’s van dat jaar. Daar zitten dan vakantiefoto’s bij, maar ook uitstapjes die we maken of gewoon selfies thuis. Ook als één van ons iets groots heeft meegemaakt dat jaar en er zijn foto’s van, komen die in de selectie terecht. Zoals dat vriendlief in 2014 een opleiding afrondde. Die zit in de collage van vorig jaar. Het is een leuke traditie, omdat het echt iets van ons samen is. We zoeken samen de foto’s uit, laten ze afdrukken, kopen samen de lijst en prikken dan een dag waarop we samen de collage maken. De collages hangen bij ons in de slaapkamer. Aangezien de muur wel aardig vol begint te raken, moeten we volgend jaar maar eens gaan overwegen om een collage van de collages te maken haha.

Iets anders wat we ook graag samen doen is precies wat we nu aan het doen zijn: weekendjes weg gaan. Helaas doen we dat eigenlijk erg weinig. Maar het is natuurlijk ideaal. Gewoon in de buurt, in eigen land of in één van de buurlanden. Nu zitten we bijvoorbeeld één nacht in Maastricht en één nacht in Valkenburg. Echt even helemaal eruit.

Gaan jullie nog weleens stappen? Wij wel met onze 32 en 42 jaar. We houden van dansen en doen dat ook graag samen. Alleen merken we inderdaad wel dat we oud worden. Vorig jaar hadden we iets van vijf keer achter elkaar een avondje stappen gepland, maar zijn we steeds niet gegaan. Waarom? We waren te moe of we sliepen al, hadden geen zin meer om de deur nog uit te gaan, de bank zat wel lekker en meer van die smoezen. Maar samen uit betekent een heerlijk avondje los gaan.

Vriendje H. en ik hebben nog een andere gezamenlijke liefde, namelijk: Carcassonne. Nee, niet de stad want daar zijn we nog nooit geweest. Het gaat om het spel. Een bordspel over het historische Carcassonne met struikrovers, boeren en ridders. Dat is tenminste in het originele spel. Er zijn namelijk ook een hoop uitbreidingen te koop. Carcassonne gaat altijd mee op vakantie, zo ook nu, en soms proberen we anderen er ook enthousiast over te maken. Het spel is wel opeens heel anders met bijvoorbeeld vier spelers dan met zijn tweeën. Maar ach, we houden ervan!

En we houden ook van elkaar, al vier jaar lang. Bovenstaande dingen zijn typische dingen die wij samen doen.

Wat doe jij graag met je lover als je die hebt?

Ik hou jullie (dagelijks) op de hoogte!

Elaintje

11 gedachten over “De V van vier en Valentijn”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *