aardbeienchocola

TroetelYAY#48: een weekje vrij

Vorige week plaatste ik geen TroetelYAY online, maar een kort berichtje voor Pasen. Met alle drukte voor onze grote reis schiet schrijven er vaak bij in. Glimlachmomenten zijn er natuurlijk wel gewoon, dus daarom vandaag wel weer een TroetelYAY. Ik was deze week vrij.

uit eten

Op Goede Vrijdag had ik een datenight met vriendlief. We gingen lekker uit eten hier in de buurt.

Voor mijn nichtjes verjaardag gingen vriendlief en ik samen op zoek naar een cadeautje. Hij is namelijk veel beter in het uitzoeken van kindercadeaus. Er bleek toen ook opeens dat hij heel goed kan inpakken. Daar kom je dan dus achter na ruim vier jaar…

kraampakket

Met Pasen gingen we in de ochtend op kraamvisite bij een baby die geboren werd met 4,8 kg. Dat zei mij van tevoren niet zoveel, maar het was een hele grote baby!

’s Middags konden we meteen door naar de verjaardag van mijn nichtje die de volgende dag 6 werd. Ze was erg verwend.

Ik had uitzicht op een weekje vrij. Gewoon om een beetje bij te komen en zaken te regelen voor ons vertrek.

regenboog

Tijdens het fietsen in de keiharde regen ontstond er een mooie regenboog!

Ik heb heerlijk veel geluierd.

paassnoep

Kocht op het laatste moment (dus met Pasen) overheerlijke paassnoepjes.

pom

Ik maakte voor het eerst helemaal zelf Surinaamse pom (ja pom is niet heel fotogeniek). Volgende keer nog beter!

Ik zette wat spullen op Marktplaats en verkocht er al snel een aantal.

lunch

Vriendlief was ook vrij dus we gingen gezellig samen lunchen.

Bij de jazzles heb ik mij weer lekker in het zweet gewerkt.

aardbeienchocola

Vriendlief maakte overheerlijke aardbeien met chocola!

We kregen onze nieuwe laptop binnen. In het buitenland gaan we die wel nodig hebben.

beschuitmuisjes

Ik had nog een kraambezoek. Deze keer bij een gemiddelde baby, dus ze zag er heel klein uit in vergelijking met de vorige.

Ik ging weer eens ouderwets stappen met vriendlief in Paradiso Amsterdam.

ontbijt

We bleven bij de moeder van mijn vriend slapen, waar we ’s ochtends werden verwelkomd met een heerlijk ontbijtje.

Zij had voor ons ook weer eens onze lievelingsbroden gehaald van onze favoriete bakker in Amsterdam. Dat brood is zo lekker!

Op de markt in Amsterdam haalde ik ook nog twee bakjes van de allerlekkerste hummus die er bestaat.

bbq

Ondanks het niet zo zonnige weer maakten we gebruik van onze kleine bbq.

koffie

Het lukte mij om een dag te leren in de bibliotheek. In mijn pauze kwam vriendlief een kopje koffie met mij drinken.

katten

En natuurlijk onze lieve katten. We zijn druk bezig met een aantal mensen die aan hebben gegeven eventueel op onze katten te willen passen.

Noem eens een van jouw glimlachmomentjes van de afgelopen week?

Ik hou jullie op de hoogte!

Elaintje

 

 

3 gedachten over “TroetelYAY#48: een weekje vrij”

  1. Oh dat gaat wel goed komen met de katten, zijn ze gechipped? Dat komt ineens in mij op, wel zo handig eventueel natuurlijk 😉

    En dat was een heerlijke week, en in babytaal of moedertaal, ja ruim 8 pond is groot, 6 pond, dus 3 kilo is gemiddeld/normaal meestal… hahahaha En van de week zag ik nog een staartje EHBO op sbs is dat of zo? En daar werd dus een ruime 10 ponder, 5 kilo en 145 gram geboren, wowww ik had nog nooit zo’n grote net pas geboren baby gezien, en ja dat heeft ze zelf eruit liggen persen, nog 1x zei ze en pfieuw…. ben ik blij dat de mijne normaal was, gewoon 6 pond.. hahahaha

    Mijn glimlach momentje.. witte wol weer vinden bij de Zeeman en nu gestart aan het verjaarscadeau voor mijn dochter, 6 mei is dat, ze weet het… maar ik mag het doen, ze zou het zelf doen maar nu wil ze niks zien in elk geval tot het klaar is en haar kant op komt 😉

    X

    1. Ja de katten zijn gelukkig gechipt. Ik vind het wel heel spannend om ze een jaar ergens onder te brengen. Gelukkig zijn er dus wel mensen die dat zouden willen. Leuk dat je wat voor je dochter aan het maken bent!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *