Suriname

TroetelYAY#45: dromen komen uit en enthousiaste collega’s

Wat is de week voorbij gevlogen! Het is alweer zondag. Tijd voor een nieuwe TroetelYAY, tijd voor mijn glimlachmomenten van de afgelopen week. Sinds een paar dagen loop ik eigenlijk continu met een grote glimlach op mijn gezicht. Lees mee: dromen die uitkomen en enthousiaste collega’s.

Normaal ontbijt ik in het weekend in bed, maar deze zondag sprak ik met vriendlief af om samen te ontbijten.

Verder heb ik gewoon heerlijk ouderwets geluierd op zondag en wat was dat heerlijk!

ethiopier

De volgende dag aten vriendje H. en ik sinds lange tijd weer eens bij de Ethiopiër. Zulk lekker eten en zonder bestek.

envogue

En ja, we gingen naar Paradiso voor het concert van En Vogue. Free your mind and the rest will follow!

Op mijn vrije dag nam ik een heerlijk bad met Cinnamon nights van Treaclemoon.

Ook ging ik weer eens ontspannen in onze opzet massagestoel.

Dansen, jazz deze keer, was weer lekker intensief en ontspannen.

Ik kreeg eindelijk nieuws waar ik op zat te wachten, namelijk de mail waarin staat dat ik een jaar in Suriname ga werken!

Omdat ik niet meer kon wachten vertelde ik het de volgende dag al aan de collega waar ik mijn werkkamer mee deel en die reageerde heel enthousiast.

Sinds kort gaan we op mijn werk één keer in de week gezamenlijk met de hele afdeling lunchen en gaan de gesprekken niet over werk.

Suriname

Ik kreeg meteen een dag later het contract toegemaild met alle nodige papieren voor de visumaanvraag. Het ziet er gunstig uit 🙂

Vrijdagochtend vertelde ik het vol spanning aan mijn twee leidinggevenden en ze reageerden superenthousiast! Ze begrepen deze stap in mijn ontwikkeling volkomen.

Daarna kon ik het eindelijk ook tegen andere collega’s zeggen, waardoor ik er nog meer zin in heb gekregen. Het wordt steeds echter daardoor.

ovenschotel

Vrijdagavond at ik bij een bevriend stel. We hebben de hele avond foute clips uit de 90s gekeken.

sushi
Zaterdag kwam een basisschoolvriendinnetje langs en aten we lekker sushi. In de late middag al, fijn tijdstip eigenlijk.

katten

En ja, onze kattenkinders. Die moeten we ook een jaar gaan missen…

Vanaf het goede nieuws heeft de rest van de week een beetje daar omheen gedraaid. Andere dingen kan ik mij niet echt meer herinneren, als die er al waren haha. Ik heb een hele drukke week voor de boeg en doe mijn best om foto’s te maken.

Noem eens een glimlachmomentje van jouw afgelopen week?

Ik hou jullie op de hoogte!

Elaintje

 

15 gedachten over “TroetelYAY#45: dromen komen uit en enthousiaste collega’s”

 1. hahahaha ik kan mij dit zo helemaal voorstellen en mijn glimlach momentje, uhm ligt bij vandaag, vanmorgen, ook al reageerde ik geloof ik niet zoals ik normaal had gedaan als ik al echt wakker was geweest, hahahaha

  Mijn nichtje is bevallen!!!! Vanmiddag ga ik kennis maken 😉

  X

 2. Wat leuk dat je het avontuur aangaat! Eerlijk gezegd had ik dat for some reason helemaal gemist… Maar je hebt groot gelijk, in the end we only regret the chances we didn’t take 🙂 Gefeliciteerd in ieder geval met de job!
  Een glimlachmomentje van mij van deze week? Deze post lezen 😉

 3. Wat fijn dat dat het steeds echter begint te worden. Het lijkt mij ontzettend spannend en ik vind het zo cool dat jullie hiervoor gaan.

  Eten bij de Ethiopiër is iets wat ik nog steeds heel graag wil doen, ik hoor zoveel goede verhalen over deze keuken. Enne En Vogue, wow!

 4. Ik heb voor het eerst Ethiopisch gegeten toen ik stage liep in Toronto, Canada. Zo lekker! Ik moet het nog een keer proberen hier in Nederland. Mijn glimlach moment ha, dat was toen ik in de tram zat en aan iemand dacht uit mijn klas 🙂 ik zat ook echt in de tram met een smile, lol.

 5. Dank je Elain voor de heads up dat Bloglovin werkt; heb er inderdaad achter de schermen aan zitten werken 😛

  Trouwens ik wacht nog steeds op je kookworkshop post? Komt die nog? Je zal het nu vast druk hebben rondom je verhuizing, he?

  1. Ik heb het echt superdruk! Bijna niet leuk meer… Maar nee, er komt geen post over de kookworkshop helaas. Ik moet natuurlijk wel binnenkort weer even oefenen met pom maken 🙂

 6. Oh ja ik snap dat je met een glimlach rondloopt haha, heel cool!
  Het is lang geleden dat ik van de band En Vogue heb gehoord, grappig dat ze nog bij elkaar zijn en optreden!

  Liefs.x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *