zonsondergang

TroetelWEEK#5: zonsondergang en geen internet

Nou, na vier dagen zonder internet te hebben gezeten kan ik eindelijk weer rustig schrijven. Best heftig om te merken hoe afhankelijk ik er eigenlijk van ben. Vooral hier hoor, want alles is toch nog steeds redelijk nieuw en er valt in sommige opzichten ook gewoon niet zo heel veel te beleven haha. Anyway, internet is back en ik ook.

Zondag

weekoverzicht

Wederom zoals het hoort een echte dag om te luieren. Ik keek naar Desperate housewives en viel in slaap om vervolgens weer terug te spoelen en opnieuw in slaap te vallen.Zondag neem ik ook vaak de tijd om mijn huid en haar extra te verzorgen. ’s Avonds was het weer tijd voor tennis. Omdat we maar met drie waren was de les lekker intensief en kreeg ik een compliment over mijn vorderingen. Yes!

Maandag

weekoverzicht

Tijdens het werk kreeg ik opeens twee gedichten voorgedragen door de portier. Dat schijnt hij vaker te doen en het waren nog mooie zelfgeschreven gedichten ook. Na het werk had ik huis voor mij alleen, omdat vriendlief en onze huisgenoot tegelijkertijd weg waren. ’s Avonds hadden we geen zin om te koken en aten dus buiten de deur.

Dinsdag

weekoverzicht

Mijn vriend maakte een lekkere lunchsalade voor mij en kwam die langsbrengen. Na het eten was het weer tijd voor tennisles. Na al dat gezweet is niets zo fijn als douchen in tropische sferen. Baka bana en Puck (honden) zaten een keertje samen te chillen.

Woensdag

weekoverzicht

Poeh, ik moet wel nog even wennen aan zo’n fulltime week. In Nederland werkte ik vier dagen. Omdat ze niet konden wisselen kon ik op de pof lunch halen. Dat hoef ik in Nederland niet te proberen hoor! Ook haalde ik als toetje een lekker stukje fiadoe (surinaamse koek). ’s Avonds was het tijd voor frietjes en een potje Carcassonne spelen.

Donderdag

weekoverzicht

Ik pakte na een drukke werkdag mijn blogplanner maar weer eens.  ’s Avonds hadden we het geniale idee om wrappizza’s te maken, mjam. Het moest iets snels zijn, want we wilden de zonsondergang zien. We waren net op tijd en konden de zon zien zakken. Supermooi!

Vrijdag

weekoverzicht

Na het werk kwam ik thuis en was er geen internet. Samen met mijn huisgenoot gingen we aan de slag met het modem, maar het mocht niet baten. Ik wist niet echt wat ik met mezelf aanmoest. Verplicht gaan lezen werd het. Omdat alle huisjes op het terrein met het internetprobleem zaten zijn we met een groepje gaan poolen. Oh ja, zo was het voordat we met zijn allen met onze telefoons en tablets bezig waren.

Zaterdag

weekoverzicht

Een van de collega’s uit Nederland ging weer terug naar huis en werd uitgezwaaid bij zijn vertrek. ’s Middags besloot ik met vriendlief naar de tennisbaan/zwembad te gaan. We sloegen eerst een balletje om vervolgens af te koelen in het zwembad. Toen er nog wat van de Nederlandse collega’s bijkwamen besloten we om met zijn allen wat te gaan eten. Sinner saturday sloot ik af met een lekkere bak popcorn, maar zonder internet.

Inmiddels is de volgende week ook al over de helft, maar gelukkig hebben we weer internet. Yes, internet yes! En nu hou ik erover op.

Hoe was jouw week?

Ik hou jullie op de hoogte!

Elaintje

 

9 gedachten over “TroetelWEEK#5: zonsondergang en geen internet”

 1. Whahahaha oh ja, dat is wat we deden voor het internet, ja die heb ik ook al eens mee gemaakt toen ik nog erg hyper was op het internet bij web-log, crime! 😉

  Ik heb je inderdaad even gemist, ik dacht nog, ik mis een update, maar nu weet ik hoe dat komt.

  De zonsondergang is inderdaad ontzettend mooi, en heerlijk hoor, dat je even kunt gaan zwemmen, ik heb hier nog naar een zwembad gekeken redelijk nieuw in mijn buurt, maar die is nu dus dicht wegens vakantie, hahaha erg slim!

  X

  1. Gewoon lekker 🙂 Het is uiteraard zoet en er zit best wat kaneel in. Je schoonmoeder kent het vast. Misschien kan ze het wel maken. Gaat wel veel tijd in zitten,omdat het allemaal losse rolletjes zijn die samen de taart vormen. Ik hielp mijn moeder vroeger altijd mee als zij jarig was.

 2. Whahaha ik weet ook nooit waar ik het zoeken moet als er geen Internet is. Zeker voor een blogger is dat echt pure drama 😛 Gelukkig is het er weer, volop genieten dus! Fijn overzicht trouwens. Vind die zonsondergang echt waanzinnig mooi! Heel rustgevend op één of andere manier ook.

 3. Ja, geen internet… ik vind het tegenwoordig wel lastig worden dan hoor! Het is echt niet zo dat ik me dan ontzettend verveel maar ik mis het wel gewoon heel erg. Het is gewoon zo’n onderdeel van mijn dagelijkse routine geworden dat ik het lastig vind om een dagje compleet offline te zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *