barbier

TroetelWEEK#36: lekker eten en de verjaardag van mijn vriend

Op de verjaardag van vriendlief zit ik deze TroetelWEEK te typen. Normaal ga ik al bijna slapen. Nu gaan we over een paar uur nog uit in Amsterdam voor zijn verjaardag. Maar eerst dus nog even stilstaan bij mijn glimlachmomenten van de afgelopen week. Iets met lekker eten en de verjaardag van mijn vriend.

Op zondag kwam er een vriendin bij mij langs. Ze nam een mooie bos zonnebloemen voor me mee. Ik hou van zonnebloemen. Als middagsnackje had ik pompoensoep gemaakt en ik was erg tevreden. Heel spontaan bleef ze ook nog bij ons avondeten.

witte chocolademelk

Op mijn vrije dag had ik nog een laatste afspraak met de coördinator van het maatjesproject, omdat het voor nu niet haalbaar is om contact te hebben met mijn maatje. We gingen heerlijke (witte) chocolademelk drinken in een tentje gerund door mensen met een beperking. De chocola kon je zelf in de warme melk gooien.

tapas

’s Avonds kon ik meteen door naar een eetafspraak met een goede vriend. We gingen tapas eten in Utrecht en hebben lekker bij gekletst.

Een nieuwe collega die ingewerkt wordt en met mij had meegekeken gaf mij een heel lief compliment. Ze vond dat ik op een hele fijne manier met mijn cliënten omging en dat ze daar veel van kan leren.

world of food

Vriendlief had een auto gehuurd om zijn vader te helpen met wat spullen te versjouwen. Aangezien dat redelijk bij mijn werk in de buurt was, werd ik opgehaald en hoefde ik niet door de regen! Omdat we zo’n trek hadden hebben we onderweg gegeten bij World of Food in Amsterdam Zuidoost. Ik had een heerlijke vegetarische naanburger en vriendlief een beefburger.

Donderdag kon ik na veel gedoe gelukkig nog net op tijd het cadeau voor mijn vriend ophalen. Postnl was het pakketje even uit het oog verloren ofzo.

etentje

Met een klein groepje oud-collega’s spreek ik een paar keer per jaar af om bij iemand thuis te eten. Deze keer waren we in Monnickendam en werd ontzettend verwend qua eten, maar het was ook gewoon weer supergezellig om elkaar weer te spreken.

Toen ik ’s nachts thuiskwam was mijn vriend jarig. Ik zong Happy Birthday à la Marilyn Monroe en gaf hem zijn cadeau op bed. Gelukkig past het. Het ging om een jas die hij heel graag wilde.

barbier

Op zijn verjaardag had hij een afspraak staan bij een echte barbier. Op het raam zag ik al Gentleman’s shop staan, dus ik vroeg bij binnenkomst meteen of ik daar wel binnen mocht zijn. Mijn vriend wilde namelijk graag dat ik een stem had in de vorm die zijn baard zou krijgen. Er werd geantwoord dat ik alleen in het begin gedeelte van de shop mocht zijn en ik zag ook het bordje wat op de foto staat hangen. Duidelijk 🙂

Buiten regende het en was het koud dus hebben we zaterdagmiddag en avond lekker wat matrassen naar de woonkamer gehaald, hebben daar taart gegeten en bubbels gedronken en daarna heel relaxed wat series gekeken.

sushi

En ja, sushi kon niet ontbreken op zijn verjaardag. Maar wel lekker thuis met zijn tweetjes.

In de avond had ik nog een klein cadeautje voor vriendje H. namelijk een Google cardboard virtual reality bril van karton. Je stopt je telefoon erin en komt in een VR wereld terecht. Je begrijpt: ik was mijn vriend dus even kwijt terwijl ik kreten hoorde als: ‘Wooow’ en ‘Ahhhh.’

Zaterdagavond gingen we dus ook nog lekker stappen. Wat een die-hards zijn we 🙂

katten

En ja, of course onze katjes ♥

Vandaag wordt een rustig dagje. Ik moet waarschijnlijk echt weer bijkomen van het stappen haha.

Wat waren jouw glimlachmomenten?

Ik hou jullie op de hoogte!

Elaintje

 

 

 

7 gedachten over “TroetelWEEK#36: lekker eten en de verjaardag van mijn vriend”

 1. Leuk! Hoe kom je toch aan die leuke adresjes betreft t eten?. Ziet er allemaal bijzonder&lekker uit namelijk.

  Hoop dat t leuk was gisteravond.
  Fijne zondag!

 2. Mijn absolute glimlach moment is toch eigenlijk dat ik de afgelopen week, van ma. t/m vr. elke dag wel visite kreeg of zelf de deur uit ging, is lang geleden en dat het goed is gegaan best wel, ook al heb ik dit weekend echt nodig om bij te trekken, en stiekem hoop ik volgende week iets meer rust, maar oké, lol.. eigenlijk ook weer niet 😀 hahaha

  En mijn glimlach stond al, om jouw verhaal en vooral die kapper, ja goeie! 😀

  X

  1. Haha ja dat dubbele ken ik wel. Eigenlijk is het heel gezellig al die drukte, maar tegelijkertijd zou je ook wat meer rust willen. Ik hoop dat je beide krijgt deze week.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *