bbq

TroetelWEEK#35: naaien, dans en vuur

Ondanks dat het niet per se een leuke week was, wil ik toch even stil staan bij mijn glimlachmomenten. Misschien zelfs wel juist omdat het niet een hele fijne week was. Het zijn er wel minder dan tijdens eerdere weken vermoed ik. Deze week iets met naaien, dansen en vuur!

nagellak

Omdat ik heel vroeg wakker was op mijn vrije dag (6:30) had ik tijd over. Daarom kon ik weer uitgebreid mijn nagels lakken sinds lange tijd. Het ziet er toch altijd net iets vrolijker uit met een kleurtje.

Ik heb weer een aantal nieuwe afspraken gepland met vrienden.

naaien

Bij mijn naaimachine ontbrak een spoeltje die ik zaterdag heb gekocht. Na lang uitzoeken (mijn naaimachine is erg oud en heb geen handleiding) kreeg ik hem ook nog zover om te naaien! Het is nog verre van netjes, maar hij doet het, daar gaat het om. Hoezee!

Doordat mijn dansschoolabonnement in Amsterdam eindelijk verliep, ontstond er ruimte om hier naar een dansschool te kijken. Voor ongeveer hetzelfde geld kan ik hier ook twee keer per week dansen. Ik ga denk ik afwisselen: house, jazz en hiphop.

Omdat ik zo in de dansstemming was heb ik heel dansjes bekeken op YouTube. Daar kan ik me echt heel lang mee vermaken.

Na het nieuws dat ik niet was aangenomen voor de opleiding werd ik gelukkig goed opgevangen door vriendlief.

Utrecht

Vrijdag ging ik naar een symposium wat betekende dat ik lekker uit kon slapen. Het was in Utrecht wat ik een hele fijne stad vind.

vuur

Sinds kort is een vriendin weer terug verhuisd naar Utrecht. Ik ging dus meteen even langs om haar nieuwe huisje te bewonderen en we konden heerlijk in de tuin zitten met een brandend vuurtje.

Ik kreeg een hoop lieve reacties op mijn post over afwijzingen. Dankjulliewel daarvoor!

bbq

Zaterdag was mijn zus jarig. Ze viert het nooit groot, maar wel leuk om er even te zijn. Ze hebben altijd heel lekker eten van de BBQ, die staat gewoon het hele jaar aan.

Met mijn nichtjes heb ik lekker op K3 gedanst.

’s Avonds ( en deze keer is het echt gebeurd) ging ik uit met vriendje H. We zijn lekker los gegaan op 80’s en 90’s muziek.

poes kat

En natuurlijk kunnen onze katten niet ontbreken.

Deze week heb ik erg weinig foto’s gemaakt. In tegenstelling tot normaal heb ik mijn glimlachmomentjes ook niet tussendoor bijgehouden. Maar gelukkig kon ik wel nog wat terug halen.

Wat waren jouw glimlachmomenten?

Ik hou jullie op de hoogte!

Elaintje

8 gedachten over “TroetelWEEK#35: naaien, dans en vuur”

 1. Ik vind het mooi dat je toch glimlach momenten deelt Elain. Jammer dat het allemaal zo is gelopen afgelopen week en hopelijk krijg je deze week dubbel veel joy.

  Het lakje op je nagels vind ik erg gaaf.

 2. Die glimlach momentjes en dankbaarheid voor wat er wel is, is inderdaad erg belangrijk als je zo’n week achter de rug hebt en des te mooier dat je ze ook met ons deelt, want nu kan ik ook weer glimlachen en genieten van jouw momenten.

  En dat is echt zo, heerlijke momentjes dus, nog van harte gefeliciteerd en hier is dat dito, we vieren het samen met de familie maar als er iets anders is en je kunt niet, is het ook goed, halen we het later in 😉 Maar altijd fijn om even samen te zijn.

  Utrecht, hahaha jij vind dat een fijne stad, ik oordeel niet, ben er wel geweest maar dan Hoog Catharijne lang gelden toen het net open was ooit geloof ik, en de binnenstad het geijkte grachtje zullen we maar zeggen, ik ken de stad dus niet, maar hoor velen dat ze het een lastige of rot stad vinden.

  Altijd fijn als je thuis opgevangen wordt, ik ben blij voor jou!

  Ik heb vele momentjes gehad ook, teveel om op te noemen en meestal blog ik ze ook nog gewoon telkens, dus ja, hahaha

  X

 3. Ik ben blij te lezen dat je ook leuke momenten hebt gehad de afgelopen week. Ik hoop dat deze week mooier wordt!

  Oeh, dat wordt wel een uitdaging met die naaimachine :-s Misschien kan je ‘m ook beter testen op niet rekbare stof, want jersey is sowieso al een uitdaging om te naaien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *