Sail

TroetelWEEK#29: kamperen, Sail en katten

Het is zondag en deze week verschijnt troetelWEEK iets later online dan normaal. Vorige week was er überhaupt geen troetelWEEK, omdat ik toen in tentje in het bos lag. Daarnaast had ik toen iedere dag gewerkt, dus ’s avonds lag ik gewoon uitgeteld op de bank. Deze week was dat gelukkig anders. Lees mee met mijn glimlachmomenten van de afgelopen twee weken: kamperen, Sail en katten!

kamperen kamperen

Zoals de meesten al hebben gelezen ging ik vorig weekend voor het eerst een nachtje kamperen in een bos. De hele tijd al dat groen om je heen is toch wel erg fijn zeg. Vanwege de kou en de regen hadden we de tent ’s nachts helemaal dicht, maar als je dan de volgende ochtend wakker wordt en midden in al dat groen je tent uitstapt: wauw wat prachtig! Onderweg in de trein lunchte ik trouwens lekker decadent met sushi.

Omdat we vlakbij een collega zaten, zijn we zondag even bij haar en haar vriend langsgegaan. In een dorp waar ik normaal gesproken nooit zou komen. Superleuk dat ze ons uitnodigde.

babycactus mini orchidee

Op mijn vrije dag heb ik een beetje geshopt. Ik dacht altijd dat we geen cactussen in huis konden hebben vanwege de katten, maar als ik ze hoog aan de muur bevestig kan dat natuurlijk wel! Ik heb dus een aantal babycactusjes gekocht. Een aantal dagen ervoor vond ik zomaar een mini-orchidee! Die mag er dus ook bij. Superschattig, die kleine plantjes. Ze moeten wel nog even een plekje krijgen.

Na het shoppen kwam mijn goede vriend M. langs. Altijd leuk als mensen die ontzettend grote afstand naar ons toe willen trotseren. Ik had houmous gehaald bij een kraampje in Amsterdam waar ze zeker weten de lekkerste houmous verkopen die ik ook heb geproefd. Met Arabisch brood hebben we daar zo van gesmikkeld dat ik vergat een foto te maken.

Vriendje H. was het zat dat ons huis zo smerig was en heeft heel fijn spontaan het huis schoongemaakt 🙂

abrikozenvlaai lunch

Er nam een collega afscheid, niet leuk, maar daar hebben we meestal een uitgebreide lunch bij. Nu ook weer en wat zijn die broodjes lekker! Zalm, houmous, artisjok, brie. En ook nog taart. Mjam! Ik besefte mij ineens dat ik eigenlijk wel in een gezellig team werk.

bootje Sail

Nadat ik veel te lang op werk bleef hangen, gelukkig omdat ik aan het kletsen was en niet omdat ik overwerkte, belde vriendjelief dat hij nog in een bootje zat met vriend A. Dus, als ik toch nog in Amsterdam was kon ik nog even langskomen. Leuk, zo spontaan. Ze lagen vlakbij het Centraal Station, dus vanwege Sail was het wel megadruk. Dat maakte het boottochtje bijna avontuurlijk haha, maar dan ben ik toch nog even bij Sail geweest. Wat een boten zeg!

Deze weken was ik erg blij om te zien hoe mijn lezersaantallen stijgen en er ook meer lezers een reactie achter laten. Heel fijn. Ik ben daar ontzettend dankbaar voor.

bami anwbgids suriname

Zaterdag ging ik bij mijn moeder langs, alwaar ik uiteraard heerlijk verwend werd met lekker eten. Ook had ze een ANWB-gids gekocht voor onze reis naar Suriname. Lief hè!

Doordat ik nog steeds aan het bijkomen ben van extra drukke werkweken, heb ik mijn glimlachmomentjes niet tussendoor bijgehouden. Ik merk nu ook dat het dan lastiger is om ze terug te halen. Komende week ga ik het weer anders doen, nadat ik vandaag uitgebreid een ontspannend bad heb genomen.

Kat kater

Maar eerst natuurlijk nog wat kattenfoto’s (het zijn wel oude foto’s sorry)!

Hoe was jouw week?

Ik hou jullie op de hoogte!

Elaintje

5 gedachten over “TroetelWEEK#29: kamperen, Sail en katten”

  1. Aaaaah cactusjes <3! Mijn kamer staat er vol mee haha, maar op een dag hoorde ik mijn kat heel hard schreeuwen 's nachts. Ik dacht dat ze op de een of andere manier in zo'n cactusje terecht gekomen was maar gelukkig was dat niet het geval! Ze was gewoon buiten …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *