wegwerpbbq

TroetelWEEK#25

De 25ste TroetelWEEK alweer! Ik ben al 25 weken aan het stilstaan bij mijn glimlachmomenten van de voorgaande week. Gewoon om mij daar wat meer van bewust te zijn. Het zijn van die momenten die ik vaak de volgende dag alweer vergeten ben. Dit helpt mij om ze wat bewuster mee te maken. Deze week iets met kinderen, hoestdrankjes en barbecue. 

De week begon met een vroege ochtendbezoek van een vriendin met haar man en dochtertje van bijna twee. Ik heb die vriendin de afgelopen twee jaar niet zoveel gezien en haar kindje dus ook niet. Het was een hartstikke vrolijke meid die goed kan kletsen. Heel leuk zo’n kindje over de vloer. En toen gingen we ook nog taart eten zittend op de grond. Geweldig was het 😉

tuinstoelen tuinstoelen

Van mijn zus kregen we hun oude set tuinstoelen die nog prima in orde zijn, maar waarvan we het hout even goed moeten behandelen. Heel fijn, want een echte tuinset hebben we nog niet. We deden het nog steeds met ons balkonzitje.

Ik blijf het herhalen, maar de gedachte aan onze vakantie naar Suriname maakt me zo blij!

nagellak concealer

Ik had weer een afspraak bij de psycholoog en dat ging eigenlijk heel goed. Ook zij vond het goed gaan. Daarna had ik wel behoefte aan shoppen haha. Nee grapje, ik had gelezen dat HEMA sinds kort een concealer palette voor de donkere huid heeft. Make-up voor de donkere huid is om de een of andere reden niet heel makkelijk te vinden in Nederland (terwijl de meeste make-up-merken het wel maken), maar HEMA is goed bezig. Die moest ik dus hebben en meteen nog wat nieuwe nagellakjes en een wit oogpotlood gekocht. De nagellakjes waren ook nog eens afgeprijsd naar 1 euro per stuk! Nice!

Boodschappen is echt zoiets wat je gewoon even tussendoor doet, maar soms spreken vriendjelief en ik af om lekker burgerlijk samen boodschappen te doen. Zo ook deze week. Het ging echt om een paar dingetjes, maar is wel veel gezelliger om samen te doen dan alleen.

Toen was ik een paar dagen ziek thuis. Ik ben ook al twee weken ontzettend aan het hoesten. Geen glimlachmoment natuurlijk, maar het feit dat er hoestdrankjes en keeltabletjes bestaan vond ik deze week echt een uitvinding!

telefoon

Ik heb in die dagen wel een nieuwe telefoon besteld bij mijn abonnement, namelijk de Samsung Galaxy S6 in een soort turquoiseblauwe kleur. Mijn S3 vertoont al een tijdje kuren, dus ik ben heel blij dat die nieuwe eraan komt.

Ook blijken er al veel appartementen vol te zitten met kerst en oud en nieuw in Suriname. WTF! Ja echt, er was dus even paniek. Nu hebben we als het goed is een mooi appartement (helaas niet in centrum van Paramaribo) met zwembad bij een hele amicale vrouw gehuurd. Omdat ze mijn verhaal in de mail zo ‘heerlijk eerlijk’ vond wilde ze ons wel verwelkomen, hihi. Ik vertelde volgens mij alleen kort wie mijn vriend en ik zijn.

tv sandaaltjes

Vrijdagavond kwamen mijn twee nichtjes van vijf en zeven jaar bij ons logeren. We aten pannenkoeken met suikerhartjes (ze zaten al in mijn buik voordat ik eraan dacht ze te fotograferen), speelden spelletjes en gingen naar een speelparadijs.

Toen mijn jongste nichtje ’s ochtends nog even bij ons in bed wilde liggen, hoorde ik mijn vriend tegen haar zeggen dat ze wel zachtjes moest doen, ‘want mama slaapt nog’. Hoe schattig, want ik ben natuurlijk helemaal geen mama!

barbecuen wegwerpbbq

Onze barbecue is vorig jaar weggeroest en we hebben nog geen nieuwe gekocht, maar omdat ik zo graag wel een keer wilde barbecuen (we hebben niet voor niets een tuin!) hebben we maar een wegwerpbarbecue gekocht en dus voor de eerste keer dit jaar van de BBQ gegeten. Mjam!

witte kat kater poes

Onze katten zijn de allerleukste, maar we krijgen ook weleens bezoek van andere katten, zoals deze mooie witte ♥ En ja onze poes wilde op dat moment per se uit die vieze bak water drinken in de tuin.

Niet zo heel veel deze week, vanwege ziekte, maar toch ook wel echte glimlachmomenten.

Hoe was jouw week?

Ik hou jullie op de hoogte!

Elaintje

Vergeet mij niet te volgen op Bloglovin’Instagram en Facebook!

6 gedachten over “TroetelWEEK#25”

  1. Beterschap! Hopelijk gaat het beter met je.
    Wat mooi dat je zo gelukkig bent als je aan je vakantie denkt.

    Ik vind de tuinstoelen heel mooi, succes met het schuren en lakken.

    1. Oh ik zou dan echt even bij Hema kijken. Ze zijn daar echt zo goed bezig om met zoveel mogelijk huidskleuren rekening te houden. Maar ik hoor ook vaak dat de tussengroep een beetje wordt overgeslagen…Jammer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *