rolschaats

TroetelWEEk#24

Whoohoo, het is weer tijd voor een nieuwe troetelWEEK! Elke week sta ik even extra stil bij die momenten die de afgelopen week (en nu ook nog) een glimlach op mijn gezicht toverden. Dat zijn vaak kleine dingen en dat maakt het zo leuk. Deze week iets met festivals, vakantie en fashion!

amsterdam roots amsterdam roots

Mijn week begon met mooi weer op het Amsterdam Roots festival. Dit is een gratis festival met wereldmuziek voornamelijk uit Afrika en Zuid-Amerika. Samen met een groepje begonnen we met een picknick in het park en daarna hebben we een heleboel verschillende soorten muziek gehoord en lekker gedanst. Er waren ook workshops en ik kwam bekenden tegen. Qua eten was er trouwens ook van alles: Hongaars, Italiaans, Surinaams, Ethiopisch. Een lekkere mengelmoes! En een zonnetje, en regen, en weer een zonnetje  😀

Ik had heel veel fruit gehaald op de markt, waardoor ik iedere dag een fruitsapje heb gedronken. Elke avond stond ik met de blender in de keuken, zodat ik de volgende dag op werk kon beginnen met de nodige vitamines. Papaya, sinaasappel, banaan, watermeloen, aardbeien etc.

rolschaats rolschaatsen

Na een jaar heb ik eindelijk weer mijn stoute rolschaatsen aangetrokken en ben een stukje gaan rollen. Ik vind rolschaatsen zo ontzettend leuk. Ik begrijp eigenlijk niet waarom ik het niet vaker doe.

zonsondergang natuur

Omdat het fotograferen een beetje aan het verslonzen was, ben ik op een avond na werk gewoon op de fiets gestapt en ben een willekeurig stukje gaan fietsen in de bosrijke omgeving bij ons. Sowieso was het erg fijn om even te fietsen zonder doel, maar ook leuk om wat foto’s te maken. Dit ga ik vaker doen.

Van lieve reacties op mijn blog wordt ik blij. En die kreeg ik deze week. Andere weken natuurlijk ook, maar deze week ook 🙂

nagellak nagellak

Deze week heb ik weer de tijd genomen om mijn nagels in een leuk kleurtje te lakken (jammer dat het ook heel snel gaat chippen). Lekker vrolijk oranje. Heel zomers.

Deze week hebben we de knoop doorgehakt: ik heb twee tickets geboekt naar Suriname. Met kerst en oud en nieuw zitten vriendjelief en ik in de tropen! De bedoeling was om Tweede Kerstdag te vertrekken, maar ik heb per ongeluk op Eerste Kerstdag geboekt. Oeps, heel vervelend dat extra dagje 😉

Een vriendin van mij die samen met haar vriendinnetje (en een donor) bezig waren om zwanger te worden, hebben raak geschoten! Superleuk voor ze. Voor mij erg goed nieuws, omdat ze toch wel wat tegenslagen hadden gehad het afgelopen jaar.

Samen met die vriendin heb ik ook nog een drankje gedronken in het zonnetje. We spreken elkaar niet heel veel en het is een hartstikke leuke meid, dus leuk om elkaar weer even te zien.

AFW AFW

Dit jaar was er voor de eerste keer bij de Amsterdam Fashion Week een Caribbean fashion spot. Oftewel er was een fashion show met ontwerpers uit het Caraïbisch gebied. Weer eens wat anders en erg leuk dat dat een onderdeel was van de Fashion Week. Ik was erheen met een vriendin en we zaten op de eerste rij. We werden van alle kanten op de foto gezet en ik werd zelfs gevraagd om een aantal vragen op de livestream te beantwoorden, maar dat vond ik net iets te eng, hihi.

ootd ootd

Ik was heel blij met mijn outfit bij de Fashion Week.

poes kater

Katjes zijn lief ♥

Hoe was jouw week?

Ik hou jullie op de hoogte!

Elaintje

Vergeet mij niet te volgen op Bloglovin’, Instagram en Facebook!

2 gedachten over “TroetelWEEk#24”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *