trolley

TroetelWEEK#21

Ook op deze mooie zondag verschijnt er weer een nieuwe TroetelWEEK. Ik sta weer even stil bij wat mijn glimlachmomentjes waren in de afgelopen week. Deze week iets met picknicken, een omgekeerd diner en vakantiepret! Lees je mee?

picknick picknick

Mijn week begon met een mooie zonnige zondag waarbij vriendjelief en ik hadden bedacht om bij de lunch te picknicken in het park hier vlakbij. We hadden een kleedje mee, stokbrood met lekkere smeerseltjes en een tarp. Met die tarp maakte vriendje H. een soort tentje tegen de wind of als de zon te fel werd.

Na een aantal uur waren we er wel klaar mee en had ik zin om weer voor het eerste dit jaar een stukje te gaan fietsen op de racefiets. Ik had het al zo lang niet gedaan dat ik eerst weer even moest wennen aan hoe dat ook alweer werkt met versnellingen enzo. Wel heel fijn om een fietstocht te maken, eerst door de bossen en daarna langs water.

Ik lees iedere ochtend een aantal blogs. Dat vind ik zo leuk. Het is echt zo’n momentje waar ik naar uitkijk.

straciatella ijs ijs

Vriendje H. en ik zouden bijna gaan eten toen we de ijscoman voorbij hoorden rijden. Voor ik het wist had ik een ijsje in mijn hand. Daarna gingen we pas warm eten. De omgekeerde wereld, hihi.

Dinsdag hebben we een groot deel van de dag het huis opgeruimd en schoongemaakt. Helemaal niet leuk zul je denken. Volkomen mee eens, haha. Maar daarna is het zo fijn om rond te lopen in een schoon huis! We zijn echt goed in troep maken, dus het verschil is dan extra groot.

japans toetje sushi

Oeps, ik had nog een Groupon-voucher (kennen  jullie dat wel?) voor een sushi-avondje. Samen met vriendjelief heb ik heerlijk genoten van een sushidiner. En check die toetjes! Zo lekker! En daarnaast was het samen ook erg gezellig.

’s Ochtends fietste ik gehaast de deur uit en zag toen een zwanengezin aan de kant van het meer lekker chillen. Zo lief die pluizebolletjes. Een goed begin van de dag!

cheesecake beef teriyaki

Vrijdagmiddag besloot ik spontaan met een middelbare schoolvriendin mee te eten samen met haar vriendinnen. Twee van hen kende ik ook nog van de middelbare school, maar daarna nauwelijks nog gezien. We gingen naar Wagamama, dus lekker eten. En ze hebben daar een witte chocolade cheesecake met gember to die for!

moksi alesi envelopje

Omdat ik mijn moeder inmiddels alweer een tijdje niet had gezien, ging ik bij haar langs. En dan word ik weer lekker volgestopt met allemaal lekker eten. Ook kreeg ik een envelopje alvast voor mijn verjaardag. Dat is een extra zakcentje in Porto!

Een tijdje terug heb ik met mijzelf afgesproken dat ik alleen op zaterdag mag snoepen (Sinner Saturday). Deze week had ik het heel moeilijk en heb ik meerdere keren op het punt gestaan om mijn afspraak niet na te komen. Hoezo verslaafd? Toch is het mij gelukt om er niet aan toe te geven. Zaterdag ging ik natuurlijk wel helemaal los 😉

En dat onder het genot van het nieuwe seizoen van Orange is the new Black! Oh my, wat heb ik hier lang op gewacht!

trolley trolley

Voorbereiden op Porto en nadenken over wat ik allemaal mee ga nemen in die kleine trolley 🙂

kater poes

En ter afsluiting nog mijn lieve kattenkinders die altijd blij lijken te zijn als ik aan kom lopen, behalve als ik een foto wil maken… ♥

Hoe was jouw week?

Ik hou jullie op de hoogte!

Elaintje

Vergeet mij niet te volgen op Bloglovin’, Instagram en Facebook!

3 gedachten over “TroetelWEEK#21”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *