zand

TroetelWEEK#20

Een nieuwe WEEK op deze zondag. Ik sta weer stil bij mijn glimlachmomenten van de afgelopen week. Deze week iets met Dreamgirls, lekker eten en veel zon. Lees je mee?

lunch dreamgirlsNL

Zondag heb ik geluncht met een middelbare schoolvriendin. We spreken elkaar eigenlijk nauwelijks. Na onze lekkere lunch (American pancakes met banaan en walnoten) gingen we naar de musical Dreamgirls in het De LaMartheater in Amsterdam! Wauw, die kleding! Maar natuurlijk ook de zang 🙂

Deze week besefte ik mij dat ik op mijn werk mijn kamer deel met een hele leuke collega. We zitten heel vaak samen te lachen, misschien iets te vaak, hihi.

sugrasnap salade

Ik zag dat er sugarsnaps aan mijn plantjes hingen! Mijn allereerste oogst uit de moestuin is dus een feit. Lees er morgen meer over in Maandag Moestuindag.

Op mijn vrije dag heb ik goed voor mezelf verzorgd en lekker series gekeken, een voetenbadje genomen en mijn nagels rood gelakt.

Ik probeer dagelijks mindful te zijn en dinsdag heb ik ’s avonds nog een zitmeditatie gedaan. Het was heel fijn, maar opvallend veel gedachten over werk.

Mijn Tranquilista: Fabulous en Mindful boek kwam al heel snel binnen terwijl ik hem tweedehands had gekocht. En ook het Blog Boek waar ik al drie maanden op zat te wachten.

ethiopisch ethiopisch

Met vriendjelief ging ik eindelijk weer eens naar de Ethiopiër. Lekker van een grote schaal met je handen eten. Normaal krijgen we het niet op, maar ik vond het zo lekker dat ik maar door bleef eten.

Met het mooie weer heb ik donderdag samen met een collega in het zonnetje gezeten. Heerlijk naar koeien gekeken en wolken geanalyseerd 🙂

Op de markt vond ik de Rhassoul klei waar ik al een tijdje naar op zoek was. Ze verkochten het heel toevallig in een setje met zwarte zeep. Precies zoals in de hamam in Marokko. De klei ga ik als natuurlijke shampoo gebruiken.

klaproos margriet

Bloemetjes op weg naar werk. Hele velden vol.

Met het mooie weer lekker in de tuin gezeten met een boekje, tablet en water.

henschotermeer zand

Een vriendin had om hulp gevraagd om wat dingen op orde te krijgen in haar huisje. Samen met een klein groepje zijn we aan de slag gegaan. Wat leuk om iemand zo te helpen. We waren snel klaar en zijn daarna nog naar het Henschotermeer in Maarn gegaan. Een meer in een heel mooi bosgebied.

poes Kat

En natuurlijk weer ontzettend genoten van mijn twee katjes. Jet geniet van het mooie weer en René wil een voetenbadje ♥

Hoe was jouw week?

Ik hou jullie op de hoogte!

Elaintje

Vergeet mij niet te volgen op Bloglovin’, Instagram en Facebook!

4 gedachten over “TroetelWEEK#20”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *