modeshow

TroetelWEEK#19

Jep, ik heb de naam van dit wekelijks overzicht aangepast. Nu past hij iets beter bij de naam van mijn blog. Inhoudelijk verandert er niets hoor. Ik ga gewoon weer stilstaan bij mijn glimlachmomenten van de afgelopen week. Deze week iets met bellende vriendjes, teamuitje met collega’s en een modeshow! NB: Toen ik de foto’s aan deze post wilde toevoegen had ik even een totaal-niet-glimlachmoment. Op de een of andere manier zijn de foto’s die ik de afgelopen week heb gemaakt van mijn telefoon verdwenen, whaa! Minder (leuke) foto’s dus deze week en een stuk later dan normaal ook.

Vriendje H. ging deze week geheel vrijwillig survivallen in een Drents bos. Afspraak was dat we geen contact met elkaar zouden hebben. Ik bracht hem zaterdagavond weg en zondagmiddag ging mijn telefoon. Rara, wie was het? Hij kon zich nog niet eens één dag aan de afspraak houden, haha. En gelukkig had hij het ook nog naar zijn zin.

Maandag Pinksteren dus een extra vrije dag. Heerlijk, het weekend duurt normaal altijd te kort. Ik ben uitgebreid in bad geweest. En heb mijn nagels gelakt. Het moesten regenboognagels worden, maar ze doen meer denken aan een tropische cocktail. En ook daar word ik blij van. (helaas foto is zoek)

aardbeien broodje zalm avocado

Op de markt had ik een heleboel fruit gehaald: aardbeitjes, bananen, abrikozen en perssinaasappels. Daar komen lekkere smoothies uit voort. Ook verwende ik mezelf met een zelfgemaakt luxebroodje met kruidenroomkaas, gerookte zalm en avocado.

Ik genoot weer van een heerlijke lunchsalade met onder andere couscous, aardbeien, gerookte kip en veldsla.

Eindelijk kwam mijn contract voor onbepaalde tijd binnen. Hij is me al weken geleden toegezegd, maar nu staat het zwart op wit. Ik heb een vaste baan!

spaghetti prijs neverrest

Woensdag hadden we een teamuitje van mijn werk. We hadden de dagen ervoor al allerlei spannende sms’jes en mailtjes ontvangen. Het bleek uiteindelijk een soort speurtocht waarbij we in verschillende teams een mysterie moesten oplossen. Daarvoor moesten we buiten mensen opzoeken en via allerlei apps informatie zien te krijgen.Uiteraard zat ik in het winnende team, duh! We waren een uur eerder klaar dan de rest van de teams. Als prijs kregen we een kistje met een gadget erin. Daarna gingen we lekker uit eten met zijn allen.

Thuisgebracht worden door mijn leidinggevende, was heel raar, maar wel lief dat ze dat deed. Dan kon ik ’s avonds nog op tijd naar bed in plaats van al dat gedoe met het openbaar vervoer.

Onderweg naar mijn werk zag ik opeens klaprozen. Die had ik al lang niet meer gezien. In ieder geval niet bewust dan. Eigenlijk hele mooie bloemen. Vanuit mijn werkraam zag ik ook een aantal keer mensen bloemen plukken.

Vriendjelief kwam vrijdagavond thuis! Nooit gedacht dat ik hem zoveel zou missen in een week tijd haha.

fietsen politiehek

Voor mijn fotografiecursus hadden we een buitenles. Als laatste opdracht moesten we een soort minireportage maken van dingen die we onderweg tegenkwamen. Bij het politiebureau was zo’n mooi hek met van die stekels bovenop. Leuke foto dachten ik en iemand anders uit de groep. Totdat we opeens een stem hoorden die vroeg waarom we foto’s aan het maken waren en of we ons even binnen konden melden. Oeps, gelukkig begreep ze het en ging het er vooral om dat we de foto’s niet ergens zouden plaatsen. Achteraf gezien best grappig: ik werd gesommeerd om me bij de politie te melden.

Ik had een pannenkoekenavond met een aantal oud-studiegenootjes. Met de meeste spreek ik nog weleens af, maar sommigen zie ik nauwelijks nog. Superleuk om elkaar dan weer even te spreken. Het was echt een hele gezellige avond met veel gelach.

modeshow hoofddoek

Zaterdagavond ging ik naar een Fashion show van I Am Fashion. Het was een modeshow met Afrikaans geïnspireerde kleding. Ik vind de Afrikaanse prints altijd zo mooi, zie foto van dit model! Zelf had ik geen zin om mijn haar te doen, dus deed ik een leuke hoofddoek op met mooie print.

poes kater

En we sluiten af met wat kattenfoto’s 🙂

Hoe was jouw week?

Ik hou jullie op de hoogte!

Elaintje

Vergeet mij niet te volgen op Bloglovin’, Instagram en Facebook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *