proost

TroetelWEEK#28: drukte en meer bezoek uit NL

De afgelopen week lukte het mij eindelijk een beetje om wat meer te plannen en vooruit te schrijven. Het moest ook wel, want het was superdruk. Ik zat onder andere uit te kijken naar mijn bezoek uit Nederland! Kijk je weer mee in dit weekoverzicht?

Zondag

weekoverzicht

Ik werd wakker in mijn vaste guesthouse in Paramaribo. Het was weekend dus ik kon lekker rustig aan doen. In de middag at ik een heerlijke bang bangsalade bij de lunch. Verder was het een rustige dag. In het guesthouse raakte ik nog in gesprek met een Nederlandse vrouw met, volgens haar, een ingewikkelde Surinaamse achtergrond. Zij was dus op zoek geweest naar familie etcetera. Erg interessant en ze had ook nog een mooi gedicht over Suriname gemaakt. De taxi terug had echt ontzettende vertraging. Heel irritant, iedereen klaagde ook. Daardoor was ik ook best laat thuis.

Maandag

weekoverzicht

Toen ik de deur uit wilde gaan had ik weer een lekke band. Pff, deze keer heb ik er toch maar een nieuwe binnenband in laten zetten. Na het werk was het weer tijd voor de combi van  yoga en tennis. Na tennis ben ik nog even blijven hangen waardoor ik ook lekker fanatiek deels de volgende les heb meegedaan. En toen was het gewoon tijd om even te kletsen met wat mensen op de tennisclub. Mijn weekoverzicht kwam weer een keer op de maandag online.

Dinsdag

weekoverzicht

Vandaag had ik een drukke werkdag. Voor het werk had ik nog even snel met een vriendin die in Parijs woont afgesproken om na het werk te skypen. Halverwege moest ik wel ophangen omdat er eten voor me werd gebracht. Superluxe, het resultaat van het blijven hangen op de tennisclub op maandag. Ik kreeg lekkere soep en heb even op het balkon gezeten met deze vriend. Later kwam er ook nog een  vriendin langs. Het was verder echt helemaal niet zo gepland, maar we hebben lekker de hele avond zo gezeten op het balkon. Volgens mij werd het ook meteen gebombardeerd tot de ideale hangplek.

Woensdag

weekoverzicht

Ik heb echt letterlijk de hele dag lopen rennen op mijn werk. Bijna meteen daarna kon ik alles gelukkig eruit gooien bij het boksen. Dat deed ik natuurlijk in mijn nieuw aangeschafte boksoutfit. We deden vandaag een warming up met een autoband. Dat zijn best zware dingen. Daarna was ik wel een beetje klaar voor deze dag. De rest van de avond heb ik aan mijn blog gewerkt. Ook kwam er weer een nieuwe Theegeleut online.

Donderdag

weekoverzicht

Deze werkdag leek zowaar nog drukker te worden dan gisteren. Hij begon ook meteen met iemand die mij al om 6:15 uur belde. Nog voor acht uur was ik al door vier verschillende mensen gebeld. Ik besloot maar wat schrijfwerk mee naar huis te nemen aangezien ik straks weer een week vrij ben. Niets erger dan na je vakantie terug komen in allerlei achterstallig werk. De avond bestond dus uit typen, tennissen en weer typen. Toen moest ik ook nog even mijn huis opruimen en schoonmaken en natuurlijk mijn tas alvast inpakken, want vrijdag ging ik lekker een weekje optrekken met twee vriendinnen uit Nederland. Ze appten gelukkig dat ze goed waren aangekomen.

Vrijdag

weekoverzicht

Net als vorige week keek ik ook deze keer mee met de chirurg op de operatiekamer. Een van de specialisten uit het ziekenhuis zelf liet onder andere iets wegsnijden op zijn arm. Na het werk racete ik naar huis, omdat ik opgehaald werd door de taxi naar Paramaribo. Deur goed op slot met het dievenijzer ervoor.  Aan mijn vriendinnen had ik mijn verwachte aankomsttijd besproken. Ik was alleen een half uur eerder dus toen ik in het guesthouse aankwam waren zij echt net wakker. Het was heel leuk om ze weer te zien. We hebben lekker bijgekletst onder het genot van een cocktail en gingen daarna nog uit bij de Upper Club. Ik kwam daar iemand tegen die ons vervolgens ook weer mee nam naar een andere club. Bij die tweede waren er weinig mensen. Daar hou ik van en heb op mijn blote voeten echt even heerlijk gedanst. Mijn vriendinnen waren wel al eerder gaan slapen, maar ik lag om 6:36 in bed…

Zaterdag

weekoverzicht

Na echt maar een paar uur slaap stonden we op. Op de planning stond: niets! We hebben een beetje gelopen in het centrum, langs de palmentuin en bij de grote houten kathedraal. Voor de lunch hadden we een heerlijk broodje. In het guesthouse dronken we nog wat en gingen toen nog even dutten. ’s Avonds hadden we gepland om heerlijk sushi te gaan eten. En wat was het weer lekker. Het was alweer een hele tijd geleden voor mij. Als toetje namen we eindelijk een keer de cheesecake tempura. Ja dat is inderdaad cheesecake gefrituurd in een krokant jasje! God-de-lijk!

Wanneer dit online verschijnt ben ik lekker aan het genieten met mijn friends. We gaan volgens mij een hoop mooie dingen zien en bekeven deze week. Volgende week zal het te zien zijn in een nieuw weekoverzicht.

Hoe was jouw week?

Ik hou jullie op de hoogte!

Elaintje

2 gedachten over “TroetelWEEK#28: drukte en meer bezoek uit NL”

  1. Wat een lekkere drukke week! Zo gezellig met allemaal mensen afspreken. Wij hadden net het eerste weekend van april bezoek van mijn schoonfamilie. Ook heel gezellig!

  2. Mag ik even zeggen dat ik meestal vooral geniet van je foto’s 😉 En heerlijk dat ze er zijn, lekker genieten samen en volgende week lezen en zien we het vanzelf weer 😉

    Mijn week was nog gevuld, vrijdag en zaterdag even rust, zondag op de trein geweest en Miss Moon Magick bezocht, en nu is weer een normale week, althans, zo goed als 😉

    X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *