paddenstoelen

TroetelWEEK #35: boswandeling, dictee en kattenwandeling

Whaaa, het is zondag! Normaal gesproken schrijf ik deze post op zaterdag zodat hij zondagochtend gepubliceerd kan worden, maar deze keer had ik er op zaterdag geen puf meer voor. Deze week had ik weer een hoop glimlachmomenten, zoals iets met boswandelingen, een dictee en een kattenwandeling.

vlinder

De week begon met een vriendin die langskwam samen met haar baby. We gingen hier in de buurt wandelen in het bos. Toen we net tien minuten liepen bedacht ze zich dat ze eigenlijk moest voeden, maar we kwamen zo snel geen bankjes tegen. Er moest dus geïmproviseerd worden en midden op het pad in het bos ging ze zitten met een baby aan haar borst. De voorbijgangers leken het niet eens heel gek te vinden haha. Deze mooie vlinder kwamen we ook tegen.

Onze favoriete bakker zit in Amsterdam waar we niet meer wonen, maar als ik er dan ben en het lukt om daar langs te gaan ben ik heel blij. Deze week dus twee van hun lekkerste broden gehaald.

washitape

Er was een pakketje bezorgd bij de buren en ik had geen idee wat het was. Bij ophalen bleek het mijn (eerste) washi tape te zijn uit China!

Ik was in Amsterdam, omdat ik weer een afspraak had bij de schoonheidsspecialiste. Deze keer kreeg ik bij mijn gezichtsbehandeling ook een handmassage. Genieten!

Ik volgde een proefles jazz dance hier in de buurt. Het was echt superfijn om weer te dansen.

dictee

Jaarlijks wordt hier een lokale versie van het Nationaal Dictee gehouden. Aangezien ik van schrijven en taal hou doe ik daar steeds aan mee. Ik zat net onder het gemiddelde qua aantal fouten 🙂

Een vriendin van mij zit voor haar promotie-onderzoek in Amerika. Deze week kreeg ik een hele lange mail met een update. Het gaat goed met haar en ze vermaakt zich. Fijn!

instaswap

Ook doe ik mee aan Instaswap dus ben ik daarvoor ook al druk in de weer om leuke dingetjes te shoppen. Creatief papier enzo.

Mijn vriend is binnenkort jarig dus ik ben druk bezig met cadeautjes kopen etcetera.

toko

Na al dat shoppen had ik ontzettende trek dus ik liep binnen bij de toko en kocht daar lekker eten. Een broodje smoor en een telo met bakkeljauw. Mjam!

Ik heb de komende week weer een aantal sociale afspraken staan, dus daar kijk ik wel naar uit.

q-time

Op regelmatige basis lassen vriendlief en ik een dagdeel in voor qualitytime (Q-time). We zijn heel burgerlijk een stuk gaan fietsen en daarna gaan wandelen en kwamen een hoop paddenstoeltjes tegen. En heel veel walnotenbomen! Ik wist helemaal niet dat die hier groeiden. We sloten af met een terrasje.

Zaterdagochtend kreeg ik een kopje thee en een croissant op bed van mijn vriend. Superlief!

katten

Tot slot gebeurde er iets extra leuks. Zaterdagavond ging ik patatjes halen bij de snackbar hier een paar straten verder. Onze poes Jet die liep helemaal mee daarheen. Normaal komt ze nooit zo ver, dus ik maakte me ook zorgen dat ze opeens van schrik weg zou rennen, maar ze bleef ook netjes wachten voor de snackbar. Ze was wel flink aan het miauwen wat ze normaal niet zo doet. En samen liepen wij dames ook weer terug naar huis. Zo leuk!

Dit was het weer. Tijd om te ontbijten.

Wat waren jouw glimlachmomenten?

Ik hou jullie op de hoogte!

Elaintje

7 gedachten over “TroetelWEEK #35: boswandeling, dictee en kattenwandeling”

 1. Wat een leuke foto’s. Er naar kijken is al leuk!

  Wat een leuk initiatief trouwens dat instaswap. Ik kan me wel voorstellen dat je daar blij van wordt, ook van het maken van zo’n pakketje al.

  Leuk om lezen over de paddenstoelen, ijs in oktober en de kat (bijzonder!). Bedankt voor het delen. <3

 2. Dat washi tape is mij totaal en compleet ontgaan, hahaha moet ik mij toch eens in verdiepen waar het nu vooral voor bedoeld is eigenlijk. 😉

  Ontzettend mooie glimlach momenten vooral dat je kat dus helemaal met je meegelopen is, dat is wel heel bijzonder ja, ook al hebben wij ook katten gehad die vaak mee liepen met hond uitlaten of zo, maar ergens bleven ze ook wel weer wachten om dan wel mee terug te lopen weer ook.

  Nou ja, mijn glimlach momentje van de week en de komende tijd heb je al gelezen en gezien, hahaha 😀

 3. De vlinder is prachtig. Toevallig kwam er zaterdagmiddag zo een precies stil te staan op de borst van mijn man. Ik vind vlinders bijzonder.

  Grappig dat jouw kat meeloopt en weer netjes mee terug loopt naar huis 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *