kastjes

TroetelWEEK #34: DIY kastjes, planten en een sollicitatie

TroetelWEEK-zondag! Wat waren mijn glimlachmomenten van de afgelopen week? Deze week iets met DIY kastjes, planten en een sollicitatie!

Mijn week begon met een bezoekje wat ik kreeg van een bevriend stel. Ze brachten een origineel cadeau mee, namelijk bloembollen. Leuk, die moet ik maar eens gaan planten.

tomatensoep

’s  Avonds maakte ik heerlijke tomatensoep van gegrilde tomaten.

Ik word heel blij van het programma K3 zoekt K3. Ja echt! Er deed laatst een getint Marokkaans meisje mee en ik vroeg mij nog af of de kinderen dat vreemd zouden vinden. Nou, de kinderjury keek er dwars doorheen! Ze was leuk en kon goed zingen. Daar ging het om.

kastjes kastjes

Mijn project: kastjes is af. En ze hangen. Samen met de cactusjes en de mini orchidee.

Omdat er niet genoeg aanmeldingen waren voor mijn cursus Arabisch, mocht ik van mezelf een thuiscursus naaien en mode maken doen. Lijkt mij zo leuk om te kunnen!

salade zalm amsterdam

We aten bij de moeder van mijn vriend in het mooie Amsterdam.

Na maanden heb ik eindelijk weer telefonisch contact kunnen maken met mijn maatje. Ze voelt zich erg eenzaam tijdens haar opname, maar mag af en toe weg. We gaan dus samen wat drinken zondag (vandaag dus).

passiebloemplant passiebloem

Een oud buurvrouwtje van mijn schoonmoeder ging verhuizen en kon niet al haar mooie planten meenemen. Omdat ze ze ook niet weg wilde doen, mochten wij er gratis twee meenemen. Een mooie passiebloem met echt nog bloemen eraan en een lavatera.

De heilige graal na je studie psychologie is de postdoc GZ-opleiding. Heel duur en vooral bijna onmogelijk om binnen te komen. Je moet solliciteren samen met 200 andere mensen per opleidingsplaats. Ik kreeg een uitnodiging en mag op gesprek komen!!!

zonsopkomst

Ik fietste onder een mooie lucht naar mijn werk. En op de terugweg zag ik een regenboog.

Het salaris wat weer gestort werd haha. Altijd fijn.

Met vriendjelief een lekkere Mexicaanse lunch nuttigen op zaterdag.

Twee nieuwe series ontdekt: Empire en Rita. Hoe kan het dat ik daar nog niet eerder naar keek?

djemaa el fna rotterdam reuzenrad

Ook stond het al weken in de planning om in Rotterdam naar het Djemaa el Fna te gaan. Twee jaar geleden zijn we op het echte Djemaa el Fna-plein geweest in Marrakech.

Ik ben blij met de nieuwe lay-out, ook al is het nog lang niet af.

poes kat

Lekker knuffelen met de katjes ♥

Het was een fijne week.

Wat waren jouw glimlachmomenten?

Ik hou jullie op de hoogte!

Elaintje

13 gedachten over “TroetelWEEK #34: DIY kastjes, planten en een sollicitatie”

  1. Oh wat goed van die sollicitatie! En dit zijn hele mooie glimlach momenten, ik moest vooral even glimlachen om de serie Rita, toen ik Netflix kreeg van mijn ouders, was dat praktisch de eerste serie die ik keek, hahaha ja geweldig he, kan niet wachten op het volgende seizoen!

    X

  2. Rita.. dat was de eerste serie die ik zag op netflix. Tenenkrommend soms, maar hoe verder hoe leuker het uiteindelijk werd. Dus veel plezier ermee!

    En super goed dat je op gesprek mag komen voor dat GZ gedeelte. Zou mooi zijn als dat doorgaat. wist helemaal niet dat dat zo beperkt was. Duimen dus!

    xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *