ziek

TroetelWEEK # 32: elektrische fiets, kapper en sushi

Ik ben geveld door de griep. Vandaar dat het even erg stil was van mijn kant. Op mijn eigen blog, maar ook had ik niet echt de puf om andere blogs te lezen, laat staan te reageren. Vandaag wel een nieuwe TroetelWEEK, omdat het inmiddels wel iets beter gaat, maar wel een korte. Het gaat namelijk om mijn glimlachmomenten en met ziek zijn zijn die er niet zoveel. Deze week iets met een elektrische fiets, de kapper en sushi.

Mijn week begon met een middagje op bezoek gaan bij mijn zus. De zondag is bij hun altijd echt een chilldagje, dus ik kwam binnen in een muisstil huis waardoor ik dacht dat ze alleen thuis was. Toen ik opeens vanuit mijn ooghoek iets zag bewegen schrok ik enorm. Daar lagen gewoon mijn zwager en jongste nichtje relaxed op de bank haha.

electrofiets

Met mijn zus ging ik even mee om iets terug te brengen naar de natuurwinkel. Ik mocht op haar elektrische fiets, dat was voor mij de eerste keer. Dat was echt zo leuk, alsof iemand je continu een zetje achterop geeft. Ik vloog echt vooruit op de fietspaden! Ik wil ook een elektrische fiets 🙂

Op mijn vrije dag ging ik eindelijk weer eens naar de kapper. Ik had al een jaar (sinds mijn big chop) mijn puntjes niet laten knippen dus het was hoog tijd. Ook heb ik een hennabehandeling laten doen zodat mijn grijze haartjes ook een beetje gekleurd werden.Na het knippen krulde mijn mijn haar opeens heel anders en klitte het veel minder!

kastjes kastjes

Vorige week vond ik eindelijk de kastjes voor mijn babycactusjes, maar uiteraard niet in de kleur van onze muur. Ik heb de kastjes dus geschilderd in de vrolijk groene kleur van onze woonkamermuren.

Ik droeg deze week lekker retro mijn paisley-blouse aan en voelde me very seventies!

Aangezien we al anderhalf jaar in ons huis wonen en er nog een hoop aan moet gebeuren om het echt gezellig te maken, zijn we deze week begonnen met het herinrichten van de (voormalige) computerkamer. Het wordt nu een logeer/chillkamer. Feit dat we het bed/bank nu van zolder hebben gehaald, scheelt al een hoop.

sushi13-9 sushi

Om te vieren dat vriendjelief zijn uitgebreide vinylcollectie (ongeveer  platen) heeft verkocht gingen we ’s avonds sushi eten. Tsja, need I say more?

De volgende dag ging ik ziek naar huis: keelpijn, hoofdpijn, snotteren en pure ellende. Geen glimlachmoment, maar wat wel heel fijn is is een vriendje wat dan goed voor je zorgt. Als vriendje H. rond 13 uur richting zijn werk moest vertrekken zorgde hij dat hij daarvoor voor mij had gekookt.

kat poes

Ook de katjes waren lief tegen mij ♥

ziek

Gelukkig voel ik mij wel weer wat beter, ook al zit ik onder allerlei pillen en sprays en drankjes. Mijn eerstvolgende post zal over de Africa Fashion Week gaan!

Wat waren jouw glimlachmomenten?

Ik hou jullie op de hoogte!

Elaintje

7 gedachten over “TroetelWEEK # 32: elektrische fiets, kapper en sushi”

  1. Geniaal die elektrische fietsen. Ik snap wel waarom er opeens zoveel mensen tegenwoordig weer op de fiets stappen. Het is bijna een bromfiets, alleen moet je hierbij nog wel een beetje bewegen.

    Ik hoop dat je ondertussen opgeknapt bent, griep heerst wel weer enorm merk ik om me heen. Maar goed, het fijne is dat je ‘m dan ook weer gehad hebt. Kun je weer even vooruit. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *