BBQ

TroetelWEEK #28: Kwaku festival, Vondelpark en mindful wandelen

Tussen alle drukte door maak ik juist even tijd voor mijn glimlachmomenten, anders zijn ze alweer vervlogen. Ik heb deze week vijf in plaats van vier dagen gewerkt, dus weinig dingen ondernomen en toch kon ik ook wel genieten van momentjes. Deze TroetelWEEK iets met het Kwaku festival, Vondelpark en mindful wandelen.

Zaterdagnacht ging ik met een vriend na de Canal Parade naar Danserette: het allerleukste Gay dansfeest van Amsterdam! Wij zijn groot fan en hebben de hele nacht gedanst op Whitney Houston, Madonna, Gala, Anita Meier en veel meer. Toen we ’s nachts op de pont stonden was er een klein groepje wat aan het jammen was op het pontje. Hartstikke leuk zo in de nacht met live muziek het water over gaan.

BBQ dj dashiki

Zondag ben ik naar het Kwaku festival gegaan, omdat het Black Hair Day was. Er waren extra shows en workshops over kroeshaar. Ik heb een mooie haarshow gezien en heb weer lekker veel eten meegenomen. BBQ, live muziek en heel veel drukte.

Op mijn werk stond het deze week in het thema van mindfulness. Ik mocht daarom een aantal keer mindful wandelen met cliënten. Wij hebben daar een mooie omgeving met weilanden voor. Op sommige momenten voelde ik me echt één met de natuur. Zo bijzonder.

salade hamburger

Ik genoot deze week zowel van lekkere salades als van een vette hap.

Omdat ik vaak de neiging heb om toch iets langer op mijn werk te zijn dan nodig, was het extra fijn om deze week al een half uur eerder weg te gaan. Wat had ik opeens een lange avond thuis! Vriendjelief was ook nog eens aan het werk. Hij werkt in de zorg en had een slaapdienst. Ik had dus het hele bed voor mij alleen. Dat is soms zo fijn! Heerlijk overdwars in het bed haha.

Er waren roze donuts in de aanbieding dus die heb ik gekocht. Ze waren zo lekker dat ze al op waren toen ik een foto wilde maken. Oeps!

slippers slippers

Een paar weken terug bestelde ik leren slippers op Etsy in Israel. Deze week kwamen ze binnen en ik ben er heel blij mee. Ze zien er goed uit, ruiken heerlijk naar kamelenleer en zitten prima.

funkish funkish

Vrijdagavond ging ik na het werk meteen door naar het Vondelpark. Daar zag ik vriendje H. die een pastasalade en brood voor ons had meegenomen. Vlakbij het Openluchttheater aten we dat op, omdat we naar de dansvoorstelling van ISH wilden: FunkISH. Het was superleuk en heel afwisselend met dansers, een live band en een hele goede beatboxer.

Een vriendin heeft laatst een studiootje gekocht in Amsterdam, dus ik ging even haar nieuwe paleisje bewonderen. Daarna gingen we samen nog een keer naar het Kwaku festival. Deze keer waren we er eerder dus kon ik nog meer genieten.

poes kater

En uiteraard waren er mijn katjes ♥

In deze drukke werkweek weinig foto’s en activiteit, maar gelukkig genoeg glimlachmomenten.

Hoe was jouw week?

Ik hou jullie op de hoogte!

Elaintje

5 gedachten over “TroetelWEEK #28: Kwaku festival, Vondelpark en mindful wandelen”

  1. Fijn dat je zo content bent met je slippers! Als je via internet bestelt moet je toch maar afwachten wat je in huis krijgt. Ze zien er in ieder geval erg mooi en degelijk uit. Mooie gelakte nagels trouwens ook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *