banoffee

TroetelWEEK #27

Het belooft deze zondag mooi en zonnig weer te worden. Dat is al een glimlachje waard. Verder sta ik natuurlijk ook stil bij mijn glimlachmomenten van de afgelopen week. Deze week iets met een heerlijke taart, augustus en de Gay Pride.

jumpsuit jumpsuit

Twee jaar geleden was ik met vriendje H. naar Marokko. Ik zag daar een hoop ‘trappelpakjes’ of jumpsuits of hoe je ze ook wil noemen in prachtige kleuren. Ik kocht er twee en was dat alweer vergeten. Zondag heb ik ze weer herontdekt. Echt een typische zondagse outfit.

Toen ik ’s avonds in bed lag en vriendjelief nog niet thuis was, hoorde ik opeens in de tuin de stem van mijn vriend: ‘Ben jij Jet? Oh, nee je bent Jet niet’, hoorde ik hem zeggen. Huh, dacht ik, en toen bleek dat hij voor ons raam een zwarte kat zag zitten die op onze kat lijkt. Hij lachte mij altijd uit, omdat ik tegen de katten praat, maar nu heb ik hem ook betrapt haha.

Het weer was niet zo gezellig, dus ter compensatie lakte ik mijn teennagels in een zomers kleurtje.

banoffee banoffee

Omdat er twee vriendinnen kwamen eten vond ik dat een goede reden om eindelijk een keer een banoffee te maken. Wauw, het zag er zo lekker uit en zo smaakte die ook. Die caramellaag mmm!

quiche salade

Ook maakte ik voor die dag een hartige taart met geitenkaas en een salade. Het viel allemaal goed in de smaak. Vriendjelief was er ook bij en kletste gezellig mee als ‘één van de meiden’ haha.

Met die storm van de afgelopen dagen hadden mijn lange maisplanten het zwaar te verduren. Gelukkig bouwde mijn handige en mannelijke vriendje een constructie om ze te ondersteunen 😉

In mijn agenda zag ik dat ik al allerlei leuke dingen gepland heb staan in augustus. Ik schreef ook over mijn vooruitzichten in augustus.

Vriendje H. kwam met een leuke website voor een paar dagen verblijf op een eiland in Suriname waarbij je een kaaimannentocht maakt, dorpjes in de binnenlanden bezoekt en mooie natuur ervaart. Het klonk zo leuk dat we hebben geboekt voor de laatste week tijdens onze vakantie.

telefoonhoesje gsmpunt

Ik moest natuurlijk een nieuw hoesje bij mijn nieuwe Galaxy S6 hebben. Dat ding is zo glad dat ‘ie al wel tien keer van de bank afgegleden was, zelfs als ik hem helemaal tegen de rugleuning aan had gelegd. Ik vond een mooie bij GSMpunt.nl. Ondanks dat ik een volledige review niet helemaal bij mijn blog vind passen (geen samenwerking dus), moet iedereen wel weten waar ze deze beauty kunnen halen natuurlijk.

Op mijn vrije dag maakte ik er een soort beautydagje van. Ik maakte een kleimasker van Rhassoul voor in mijn haar en mijn gezicht. Daarna heb ik lekker met een scrub van Sabón onder de douche gestaan. Verwennerij!

gaypride gaypride

Vanwege de Gay Pride heb ik vrijdagavond samen met een vriendin lekker gedanst op de verschillende straatfeesten in Amsterdam. Zaterdag ging ik met vrienden bootjes kijken bij de Canal Parade. Ik geniet altijd van de sfeer die er dan hangt.

In de avond ging ik met een vriend naar ons favoriete feestje: de Danserette: het leukste Gay dansfeest in Amsterdam. Deze keer een speciale Pride editie op een locatie aan het water. Heerlijk met allemaal gay classics en roze hits, zoals ze het zelf noemen.

poes kater

En tot slot onze lieve katjes ♥

Vooral het weekend was erg druk!

Hoe was jouw week?

Ik hou jullie op de hoogte!

Elaintje

9 gedachten over “TroetelWEEK #27”

  1. Aaaah de katjes, zo lief! Sommige foto’s heb ik voorbij zien komen op je Instagram, leuk om een overzichtje te zien. Ik praat ook altijd tegen de katten. En mm die foodfoto’s, ziet er heerlijk uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *