bad

TroetelWEEK #26

Ook deze week is weer voorbij gevlogen. Ik sta weer stil bij mijn glimlachmomenten van de afgelopen week. Dit om mij wat bewuster te blijven van wat die momentjes waren die een glimlach op mijn gezicht toverden. In deze tijd verdwijnt dat allemaal al snel naar de achtergrond. Deze week iets met badderen, een nieuwe telefoon en veel wandelingen!

bad bad

De laatste tijd zien vriendje H. en ik elkaar niet zo vaak. Ik werk overdag en hij werkt ’s avonds. Als ik ’s ochtends opsta ligt hij nog te snurken en als ik ’s avonds naar bed ga is hij nog aan het werk. Daarom was het extra leuk om tijdens een vermoeiend weekend lekker samen in bad te gaan. We waren allebei bekaf, maar hebben weer eens echt even met elkaar gepraat. Het past ook maar net met zijn tweeën in bad, maar dat maakte het extra gezellig.

Zoals ik al wel eens eerder heb geschreven is mijn werk vlakbij weilanden en natuur. Ik ga veel te weinig naar buiten in de pauze, maar deze week ging ik samen met een collega en leidinggevende een wandeling maken in de pauze. Genieten!

samsung samsung galaxy s6

Mijn nieuwe Samsung Galaxy S6 kwam eindelijk binnen. Het duurde wat langer vanwege dat gedoe bij PostNL. Wat is ‘ie mooi turquoiseblauw. Nu een mooi hoesje erbij kopen.

Op mijn vrije dag heb ik samen met vriendjelief een wandeling gemaakt. Nog meer qualitytime dus ♥

Voor een blogpost was ik oude reisdagboekjes aan het lezen. Superleuk, ik las dingen die ik echt allang weer was vergeten. En wat heb ik eigenlijk een mooie reizen gemaakt.

Donderdag ben ik na mijn werk naar huis geracet, omdat vriendje en ik weer een avondje samen hadden. Gewoon lekker samen eten en de dag doornemen. Maar zo gewoon is dat dus helemaal niet.

weiland koe

Na de vorige wandeling in mijn lunchpauze besloot ik mijn systeemcamera mee te nemen naar mijn werk, want ik had gezien dat ik daar allemaal mooie foto’s kon maken. Zo gezegd, zo gedaan!

Salaris, altijd fijn! Vooral met wat extra’s erbij 🙂

bionade

Ik kon deze week een geslaagde behandeling afsluiten met een cliënt. Heel mooi natuurlijk, maar ik vond het ook lastig. Ik ben namelijk niet zo goed in afscheid nemen. De cliënt bedankte mij met een lief kaartje en een kleinigheidje.

Met mijn leidinggevende heb ik in principe elke twee maanden een gesprek om in de gaten te houden hoe het gaat. Er komt altijd iets tussen waardoor het alweer erg lang geleden was dat we ons laatste gesprek hadden. Het was deze keer een erg prettig gesprek, het gaat namelijk goed op het werk en ik mag hopelijk wat extra scholing doen op kosten van de baas. Maar het werd vooral leuk toen we het over vakantie hadden en zij heel enthousiast vertelde over haar vakantie naar Suriname. Ik zag aan haar n zij vertelde dat ook, dat het land veel indruk op haar heeft gemaakt. Dat wakkerde mijn enthousiasme (voor zover dat nog kan) over mijn reis naar Suriname ook nog meer aan.

film happy wok

Zaterdag was ik in eerste instantie teleurgesteld, omdat het Zomercarnaval in Rotterdam niet doorging vanwege het weer. Toen ik ‘saai’ binnen zate was ik toch wel even blij dat ik niet in die storm in Rotterdam stond. ’s Avonds bestelde ik eten van de wok samen met vriendjelief en gingen we een film kijken: Maleficent.

poes kater

En uiteraard zorgden de kattenkindjes ook weer voor glimlachjes. Ook toen ik poes Jet zonder dat ik dat doorhad in de schuur had opgesloten.

Hoe was jouw week?

Ik hou jullie op de hoogte!

Elaintje

10 gedachten over “TroetelWEEK #26”

 1. Ah heerlijk om samen in bad te gaan! Onze douche is zelfs te klein voor twee, maar ik kan niet wachten totdat we groter gaan wonen 😀
  En wat zijn die katten schattig (heb echt een zwak voor katten, daarom hebben we er ook al twee xD)

 2. Nog bedankt voor je toffe reactie op m’n blogje 🙂
  Je blogje is nieuw voor me, maar ik heb je al meteen opgeslagen bij de blog die ik regelmatig volg 🙂

  Voor hoesjes voor je Galaxy S6 kan ik je aanraden om op Amazone uk te gaan kijken, staan er héél mooie, is zo’n hard plastic en host praktisch niets.

  Ik doe het hier nog altijd met de S4 versie, zolang die werkt. De S6 lijkt me qua prijs nog altijd wat té duur als je hem niet percé nodig hebt.

  1. Oh dank voor de tip! Ik zal er eens kijken. Heb vandaag een hoesje binnengekregen, maar wie weet zie ik nog leukere. Ik had een S3, maar die was wel aan vervanging toe en de cashback actie van Samsung werd het allemaal heel aantrekkelijk 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *