japans snoepsetje

TroetelBLEGH#3: vermoeidheid en de NS

Na een tijdje stilte rondom TroetelBLEGH vandaag weer een nieuw lijstje met stomme dingen die ik meemaakte. Deze keer op maandag in plaats van dinsdag. Waarom? Omdat het kan!

Twee weken geleden verscheen er geen TroetelBLEGH, omdat ik mij eigenlijk geen echt stomme dingen kon herinneren. Ik had gewoon geen stomme dingen meegemaakt. Stom hè! (nee, eigenlijk is dat juist heel leuk)

Eindelijk vond ik een keer Japanse snoepsetjes. Toen ik er eentje uit wilde uitproberen was ik zo ongeduldig dat ik het gewoon zo heb opgegeten zoals het in het doosje zit. De bedoeling was juist dat ik zelf de figuurtjes op de doosjes zou knutselen (zie foto).

Ik had een zieke collega en binnen een klein team voel je dat meteen. De werkdruk nam toe, vooral omdat een andere collega ook al een week vrij was.

De afgelopen twee weken slaap ik steeds erg slecht. Ik ga te laat slapen voor mijn doen, val snel in slaap, en word dan midden in de dacht wakker. Na een tijdje wakker liggen besef ik me dat ik wakker ben en daarna in slaap vallen lukte niet echt.

Door slecht slapen continu vermoeidheid voelen.

Door de vermoeidheid en doordat ik gewoon op vakantie wil, had ik een aantal dagen echt totaal geen zin om te gaan werken. Maar dan ook echt niet!

De afgelopen weken leek het alsof de tijd vloog. Ik maakte steeds to do lijstjes voor mijn vrije dagen en toch kreeg ik het iedere keer weer niet voor elkaar om alles af te krijgen, terwijl het van tevoren echt makkelijk haalbaar leek.

Door twee kleuren lippenstift te mengen heb ik onlangs de perfecte nude kleur gevonden voor mijn huid. Een van de twee kleuren (de belangrijkste) was niet te vinden. Ik heb alles overhoop gehaald.

Toen ik naar Den Haag wilde, was er werk aan het spoor en moest ik met een NS-bus. Een stukje wat normaal een kleine 10 minuten duurt, duurde nu een half uur. En toen was ik nog niet eens op mijn eindbestemming.

Waarom heb ik na al mijn reizen nog steeds last van vakantiestress?

Met collega’s moeten werken die gewoon een heel deel van mijn werk af doen als zijnde onzin. Er zijn namelijk verschillende methodes om hetzelfde doel te bereiken en die collega gelooft alleen in zijn eigen methode. Grr!

Terwijl ik al een bus naar werk had gemist vergat ik ook nog eens over te stappen onderweg waardoor ik een hele verkeerde kant op ging…

Bij een groot overleg aanwezig zijn dat wordt voorgezeten door de vrouw die de opleidingen binnen het bedrijf coördineert. Aangezien ik bij haar moet solliciteren als ik een belangrijke opleiding wil gaan doen (een noodzakelijke opleiding zelfs) is het handig om bij dat overleg indruk op haar te maken. Er waren veel mensen aanwezig die daarmee bezig waren en ik, ik bedacht me dat dat zo niet mijn ding is om op die manier te moeten strijden. Door dat dus niet te doen, gooi ik wel een beetje mijn eigen glazen in.

Omdat we er toch niet zijn met kerst en oud en nieuw hebben we dit jaar helemaal geen kerstversiering in huis 🙁

Hm, nou genoeg stomme dingen. Ik ben het lekker kwijt en ben er nu ook wel weer klaar mee.

Maakte jij onlangs nog iets stoms mee?

Ik hou jullie op de hoogte!

Elaintje

5 gedachten over “TroetelBLEGH#3: vermoeidheid en de NS”

  1. Dat is een heleboel bleghh.. het is er wel mooi nog even uit voor je weggaat.

    Je bent wel een doorzetter met die chinese snoep dingen trouwens. Te grappig hoe je dat goed wilt hebben. Is het ook een beetje eetbaar?

    x Sam

    1. Haha, ik had toevallig twee setjes diy snoep gekocht. Deze tweede bleek trouwens ook geen snoep te zijn, maar smaakte dus echt naar pizza en aardappel. Die vorige was echt snoep en lekker.

  2. om direct op je vraag in te gaan, nee zover eigenlijk niet, ja Guus de postbode, hahahaha maar dat zie ik nu als een lachwekkend iets eigenlijk, zo leuk om een ander zichzelf in bochten te zien wringen, en hey.. geen kerstversiering maar wel Suriname in het verschiet!!!! 😀

    X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *