paraplu

TroetelBLEGH#2: Parijs en administratie-collega’s

Dit is de tweede keer dat ik een TroetelBLEGH schrijf. De afgelopen tijd maakte ik namelijk weer dingen mee die gewoon stom zijn. Hier schrijf ik het een beetje van me af. De regen komt er weer in voor, dus dan mag deze foto van mijn paraplu ook weer een keer. Deze keer iets met Parijs en collega’s van de administratie.

Als er iets stom was, waren het natuurlijk de gebeurtenissen in Parijs op 13 november.

Na mijn werk stond ik met de bus in de file (in de bebouwde kom) en heb ik 2,5 uur over de terugreis gedaan. Normaal duurt het een uur.

Weer ongesteld zijn.

Te weinig geld hebben om leuke dingen te kunnen doen (nog een nasleep van Londen).

Bericht krijgen over het nog hogere bedrag van mijn studieschuld wat ik volgend jaar moet betalen.

Heel verstandig in fotowinkels op zoek gaan naar de voorzetlens die ik wil en dat hij dan nergens op voorraad is. Ik wil hem eerst zien en voelen.

Administratie op werk die op rare manieren doorverbindt, zonder dat ik vervolgens weet wie ik aan de lijn krijg. En er dan achter komen dat ik de cliënt weer terug moet verbinden. Als ik de persoon er later op aanspreek ook nog een raar antwoord terug krijgen.

De hele dag met hoofdpijn rondlopen.

We kregen bericht van onze buren dat er kattenhaters in de buurt rondlopen die katten beschieten.

Op zaterdagnacht om 3 uur klaar wakker zijn. En de nachten erna ook niet heel goed kunnen slapen.

Een nieuwe sollicitatiebrief versturen voor een opleidingsplek en nog steeds geen ontvangstbevestiging krijgen.

Eindelijk op werk toestemming krijgen om een cursus te doen die ik al heel lang wil doen. En vervolgens te horen krijgen dat het misschien toch weer een half jaar wordt uitgesteld omdat er teveel mensen zijn opgegeven.

De combinatie tussen kou en regen. En daar dan ook nog doorheen moeten fietsen.

Nou, genoeg narigheid! Ik voel me weer een stuk lichter 🙂

Wat vond jij onlangs stom?

Ik hou jullie op de hoogte!

Elaintje

 

10 gedachten over “TroetelBLEGH#2: Parijs en administratie-collega’s”

  1. Jij moet meer gaan betalen voor je studieschuld? Dan vrees ik het ergst. Ik ben benieuwd wanneer ik daar iets over zal horen… Vol verwachting klopt mijn hart…. 😉
    Hopelijk mag je toch gewoon snel aan je cursus beginnen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *