paraplu

TroetelBLEGH: regen en voor niets zitten te wachten

Als tegenhanger van de TroetelWEEK, en omdat ik merkte dat ik toe was aan iets nieuws, heb ik een anti-TroetelWEEK bedacht: TroetelBLEGH. Ik ga niet meer wekelijks op mijn glimlachmomenten terugkijken, maar tweewekelijks. In de andere week sta ik juist stil bij dingen die ik die twee weken stom vond. Waarom? Omdat het kan!

Deze eerste keer moet ik er natuurlijk nog een beetje inkomen, heb ik nauwelijks foto’s en niet heel ijverig de blegh-momenten bijgehouden. Maar dat mag de pret niet drukken. Hier een lijstje met stomme dingen die ik de afgelopen tijd meemaakte. Ik had dus al een aantal dingen opgeschreven de afgelopen tijd en bovenaan mijn lijst stond: omgekeerde smiley. Een sad smiley dus, maar ik weet eerlijk gezegd totaal niet meer wat daar nou stom aan was. Hmm, note tot self: steekwoorden zijn blijkbaar niet altijd voldoende, ik moet meer volzinnen maken.

paraplu

Tijdens mijn hele werkdag geen regen zien buiten, maar op het moment dat ik naar huis moet regent het opeens.

Als de receptie op mijn werk, haar werk niet doet. Oftewel: mij bellen om te laten weten dat mijn afspraak er is. Dan zitten zowel ik als de ander niet voor niets te wachten.

Ik kwam altijd net op tijd (of net niet op tijd) aan op mijn werk en nu is er tijdens mijn vakantie opeens besloten dat we 5 minuten eerder beginnen…

Waarom lukt het mij niet om alleen op zaterdag te snoepen zoals ik met mezelf heb afgesproken?

Naar de Hema gaan om een hele specifieke paarse matte lipbalm te kopen en dan alleen de Tester vinden.

blog

Mijn blogpost over shoppen in Londen op donderdag plaatsen in plaats van op woensdag.

Op vrije dagen uit willen rusten en dan toch te druk bezig zijn met van alles.

Vriendlief die zomaar vanuit het niets boos op mij wordt.

Mijn blogmotivatie die een beetje zoek lijkt.

Wat blijkt uit het feit dat ik ook deze post ook pas laat in de middag online zet.

Een willekeurige mevrouw op straat die maar aanneemt dat ik minder goed tegen de kou zou kunnen.

Me afvragen of ik mijn werk nog wel leuk vind.

Dat ik opeens allemaal Duitse spam ontvang op mijn blogmailadres.

Ah, nu ik dit allemaal op heb geschreven, weet ik ook waarom ik dit tweewekelijks wil gaan doen. Het lucht ontzettend op! Neem het niet te zwaar, het is gewoon even afreageren. Ik moet alleen even kijken of tweewekelijks niet teveel van het goede, eh slechte, is. En of ik tevreden ben over deze stomme naam 🙂

Wat vond jij stom in de afgelopen tijd?

Ik hou jullie op de hoogte!

Elaintje

 

11 gedachten over “TroetelBLEGH: regen en voor niets zitten te wachten”

 1. Ook hier is de energie om te bloggen erg laag maar dat komt mede door een aantal omstandigheden prive en op het werk die mijn aandacht nodig hebben. Krijg het gewoonweg niet altijd goed voor elkaar om een artikel te typen. Lekker hé soms even te kunnen spuien!

 2. Zei iemand serieus dat je minder goed tegen kou kunt? Haha. Sorry.. moet om zulk simpel denken ook wel weer lachen zeg.

  Betreft de tijd zou ik de klokken op je werk gewoon vijf minuten terugdraaien, iedereen blij.

  Kom maar op verder, wie weet doet goed voorbeeld volgen.

  Ps: Ik vind t vooral stom dat de regen alle mooie herfstbladeren en kleuren verpest.

  1. Haha dat zijn echt een heleboel klokken! Dan gaan hele dagprogramma’s door de war. En ja een vrouw zei dat tegen me, maar toen ze zichzelf hoorde besefte ze volgens mij direct dat dat een vreemde opmerking was.

 3. Hahaha het heeft wel iets aparts eigenlijk zo, en volgens mij ook super origineel omdat je het dan ongeveer twee wekelijks wil gaan doen 😉

  en je blog later online zetten dan gepland is dat nu echt zo stom?

  Hmmm wat was stom in mijn week, eigenlijk heb ik dat juist afgezworen, omdat men zegt, wat je stom vind, en je denkt daar alleen al aan, dat je dan nog meer stomme dingen aan gaat trekken, dus ik laat het bij jou om die stomme dingen te lezen en geniet gewoon mee. 😉

  X

 4. Ehmmmm whazzup with her: “Een willekeurige mevrouw op straat die maar aanneemt dat ik minder goed tegen de kou zou kunnen.”

  Ik wens je een fijne dag en vooral een hele fijne week toe!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *