paraplu

TroetelBLEGH: regelzaken en bloed prikken

De vorige TroetelBLEGH dateert van 26 februari. In bijna twee maanden tijd gebeurt er zoveel! Niet alleen leuke dingen, maar zeker ook echte Blegh-dingen. Daarom weer even een opsomming van mijn blegh-momenten van de afgelopen tijd.

In het begin van de maand was ik nog vol spanning aan het wachten op bevestiging uit Suriname. Dat duurde veel te lang en dat is stom!

Direct vanuit werk naar hiphoples geraced, omdat ze tijdens de schoolvakantieperiode de lestijden hadden veranderd. Daar aangekomen was ik de enige. De les ging niet door?

Nu kan ik het mij bijna niet meer voorstellen, maar vorige maand was er nog sprake van een heleboel regen en sneeuw. Bah!

Na de bevestiging uit Suriname brak een nieuwe fase aan, namelijk die van de regelzaken. Wat moet je toch een hoop sh* regelen als je een jaar in het buitenland wil werken.

Stress omdat het consulaat opeens moeilijk ging doen over de visumaanvraag van mijn vriend. Ondanks dat we van mijn salaris rond kunnen komen, moest hij kunnen aantonen wat hij daar gaat doen en hoe voor zichzelf gaat zorgen.

Met mijn originele geboorteakte (van 32 jaar oud) naar de rechtbank gaan voor legalisatie en dan te horen krijgen dat ik toch gewoon een nieuwe geboorteakte moet aanvragen, omdat ze deze niet meer konden vinden in de database.

Niet gewoon een afspraak kunnen plannen met vijf collega’s. We proberen het al maanden.

Bloed laten prikken en het dan meemaken dat de persoon mis prikt. Door haar eigen schuld: ‘ik zag de ader al wegrollen en toch prikte ik’. Waarom?

’s Ochtends naar het werk fietsen en in een mega regenbui terecht komen. Goed begin van de dag.

En ja, het openbaar vervoer was wederom niet mijn beste vriend. Het aantal keer dat ik een overstap miste, omdat er iets niet op tijd reed of onderweg vertraging opliep…

Nou! Weer heerlijk van me afgeschud. I’ll shake it off, shake it off!

Jij ook blegh-momenten?

Ik hou jullie op de hoogte!

Elaintje

9 gedachten over “TroetelBLEGH: regelzaken en bloed prikken”

  1. Dat inplannen van etentjes herken ik ook. Heel vaak komt het allemaal net niet uit en zit je zo rond Kerst te plannen, ernstig! Mijn blegh momentje was het trekken van mijn verstandskiezen, dikke blegh ;). Liefs.x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *