koffiemok

Theegeleut#9

Woojooo! Lang geleden dat ik hier heb lopen theeleuten, maar het werd weer tijd. Kan ik het nog wel? Waarschijnlijk juist wel, omdat ik het zo lang niet heb gedaan. Gewoon wat random gedachtespinsels over dingen die mij momenteel bezig houden toch? Gaat lukken!

Ik heb dus gisteren (dinsdag) een training gegeven aan een groep leerkrachten over de ontwikkeling van kinderen! Ik, die helemaal niet van praten voor groepen houdt, die niet houdt van in het middelpunt van de belangstelling staan en die zich eigenlijk helemaal niet heeft gespecialiseerd in kinderen en hun ontwikkeling. Ja, ik gaf die training. En ik zal je zeggen: ik ben best tevreden. Ik was veel minder zenuwachtig dan ik van tevoren had gedacht, terwijl ik me eigenlijk echt beter had kunnen voorbereiden. Ik had echt geen idee of het me ging lukken om drie uur vol te maken. Drie uur is best lang namelijk. Tsja, in de voorbereiding stelde ik alles steeds uit, waardoor ik op het laatste moment veel moest doen. Niet handig, maar gelukkig werkte het deze keer wel. Ik kreeg ook positieve feedback achteraf. Yes, nu vrijdag weer aan een andere groep. Kijken of het dan ook zo goed gaat.  Het was in ieder geval een overwinning voor mij.

Ja, dit jaar heb ik ook zeker van tevoren gezien als een jaar om te groeien en om mezelf in te ontwikkelen. En dat lukt. De training hoort daar natuurlijk ook bij. Die kan ik wegstrepen van mijn bucket list ofzo. Daarnaast merk ik ook persoonlijke groei. Misschien moet ik binnenkort gewoon even een tussentijdse evaluatie doen. Op zich een goed plan en misschien schrijf ik daar dan ook over hier.

Ontwikkeling, groei en nieuwe ervaringen opdoen. Over een paar weken ga ik toch maar carnaval vieren in Trinidad & Tobago. Ik heb net even een beetje Gegoogeld, want de voorpret mag natuurlijk allang beginnen. Ik lees zoveel leuke dingen over de periode. Blijkbaar mag je je random aansluiten bij iedere groep die meeloopt in de optocht als je kostuum koopt. Wauw, dacht ik! Totdat ik zag dat die sexy outfits die al die dames bij het Caribische carnaval dragen, gemiddeld 4000 USD kosten. Effe een kostuum kopen zit er dus helaas niet in. Ach ja, dan maar vanaf de kant kijken. Had overigens wel ook een bucket list ding geweest, maar dan had ik heel lang moeten sparen van tevoren.

Iets wat ook geld kost, maar waar ik wel serieus over aan het nadenken ben is om een (nieuwe) tattoo te laten zetten hier. Ik kreeg een tip van iemand voor een goede tattoo artist en mijn vermoeden is dat het hier ook iets goedkoper is dan in Nederland. Ik denk er al jaren over, maar uiteindelijk besluit ik steeds dat ik mijn geld wel nuttiger kan besteden. Deze artist doet niet aan standaard plaatjes, maar ontwerpt per persoon en dat is dus precies wat ik wil. Ik ga binnenkort even informeren en wie weet lig ik na mijn vakantie in T&T wel onder een naald!

Ik hou jullie natuurlijk op de hoogte!

Elaintje

7 gedachten over “Theegeleut#9”

  1. Cool dat je een training hebt gegeven en er ook een goed gevoel aan over hebt gehouden, dat is mooi! Oh die tattoo artist klinkt goed, ik zou als ik jou was ook zeker een kijkje gaan nemen

    1. Jah, misschien waren het toch Trinidese dollars, maar het dollarteken was toch echt hetzelfde als die van de Amerikaanse… Het leek me wel leuk in zo’n mooi verenkostuum 🙂

  2. Gaaf, van de tatoo, de rest ook natuurlijk, ik ben echt ontzettend benieuwd, zelf zou ik ook wel willen, maar of ik het ooit doe? Geen idee, en zo wel, dan zeker iets met keltische knopen, onderrug.

    X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *