koffiemok

Theegeleut#12

Oh mi gado, wat vliegt de tijd! Gelukkig kan ik gewoon weer even met jullie kletsen. Zonder gekkigheid, of juist wel met gekkigheid. In ieder geval met een kopje thee erbij. En een koekje misschien. Laten we weer even wat theeleuten.

Ai, ik ben moe en kijk ontzettend uit naar het weekend. Het superlange weekend met Goede Vrijdag en Pasen. Ik ga lekker naar Paramaribo en heb veel teveel dingen gepland. Allereerst ben ik eruit en ga ik vrijdag mijn tattoo laten zetten. Whaaa! Ik vind het zo spannend. Maar echt! Daarna zal er misschien snel een post verschijnen over mij en mijn tattoo’s 🙂 En met mijn nieuwe tattoo ga ik ook nog eens heel stoer achterop een motor zitten. Ik weet niet wat ik spannender vind hoor. Maar het zal in ieder geval een stoer weekend worden. Nee, ik weet niet wat voor motor het is. Ik heb echt nul verstand van die dingen. Zelfs al zou er tegen mij gezegd worden wat voor motor, het zou me niets zeggen. Ik hoop dat het wel een stoere motor is haha. En dat ik het overleef… Oh ondertussen heb ik even gevraagd wat voor motor. Een gele Honda CBR 600. Nou, weten we dat ook weer. Ziet er best stoer uit ja!

Na maanden van stilte op mijn werk is het nu opeens hartstikke druk. Soms moet ik echt even heel creatief zijn om alles goed in te plannen op een dag. Dan is het zo fijn om daarna even lekker agressief alles eruit te boksen. Verstand op nul en punchen. Wie had dat ooit gedacht? Ik in ieder geval niet, dat ik zo een voldoening zou halen uit boksen. Ik vind het een afschuwelijke sport om naar te kijken. Ik hoop ook dat ik alweer stop voordat het moment komt dat ik tegen iemand moet boksen. Nu is het gewoon tegen de bokszak slaan of de tegen kussens van de leraar aan. Ik hoop gewoon dat ik er een strak lijf aan overhoud.

Brr, twee en een halve maand en dan vertrek ik weer. Als het goed is tenminste. Er zijn weer eens wat onduidelijkheden over mijn functie waar ik verder ook niet van op de hoogte wordt gehouden. Ik moet het dus maar een beetje afwachten. Ofzo. Volgende week krijg ik hopelijk iets meer duidelijkheid. En ja, zo gaat het hier op mijn werk. Ik heb niets te zeggen en niets in te brengen. Tsja, ook dat leert je hoe je met bepaalde dingen om kan gaan. Ik krijg zoveel levenslessen dit jaar! Ik keer straks terug als wijs oud vrouwtje. Want ook dat staat te gebeuren in de komende twee en een halve maand. Een week voor vertrek ben ik jarig en word ik 34! OMG, wat een getal. Ach gewoon nog even niet aan denken hihi.

Ik ga weer verder met Chewing Gum kijken op Netflix met een kopje thee erbij. Superweirde serie…

Ik hou jullie op de hoogte!

Elaintje

 

6 gedachten over “Theegeleut#12”

  1. Hi hi en zo gaat het leven door, en 34, jij jonkie 😛 Bijna dan. 😉

    Raar he? hoe werk kan verlopen van rustig naar ineens druk, ik denk dat dit overal wel zo is en kan zijn, ene week zit ik rustig te haken en kletsen, de volgende week kom je nergens aan toe omdat het gewoon druk is met de cliënten zelf, lees, dan zijn ze vaak vervelend, hahaha Of, ze lopen in en uit, de tuin en bla.. of ze gaan 1 voor 1, dat je ze kwijt bent… dat dus.

    X

  2. Ah stoer een tattoo, benieuwd wat het gaat worden! Ik wordt dit jaar ook alweer 34, poeh tijd vliegt. En dat doet het nu vooral, bijna gaan tijd meer voor blogs en reageren erop. Spannend wat betreft je werk meis!

  3. Spannend een tattoo! Hier vieren ze geen Pasen, wel Semana Santa. Komende donderdag en vrijdag ben ik dus vrij, maar maandag gewoon werken. Heerlijk lang weekend ook dus!

  4. Ik ben heel benieuwd naar je tattoo! Je mag heel trots op jezelf zijn en ik hoop dat je snel meer duidelijkheid krijgt over je job.

    Snel weer een bakkie thee doen hoor, het is altijd gezellig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *