koffiemok

Theegeleut#11

Zo, daar ben ik weer! Met een kopje thee erbij is het weer tijd voor een random kletspraatje. Het is alweer een tijdje geleden sinds de laatste heb ik het idee, dus extra veel reden voor weer een nieuwe poging tot semi-interessant theeleuten.

Op het moment ben ik vooral heel erg enthousiast over de komst van twee vriendinnen over niet minder dan één dag! Ja, morgen vliegen ze al. Ik moet wel nog werken dus ik zie ze vrijdag pas, maar heb er echt onwijs veel zin in. En onwijs is echt een woord wat ik normaal niet gebruik hoor. We hebben al een heel plan gemaakt van wat we gaan doen, want ze blijven maar tien dagen. Ja echt veel te kort natuurlijk, maar goed. Ik heb ook een week vrij genomen dus dat wordt een heerlijke vakantie tussendoor.

Eh, was je niet laatst al op vakantie geweest? Ja inderdaad, op 11 maart kwam ik terug van een tweeweekse vakantie naar Trinidad en Tobago. Maar, dat was de eerste echte vakantie in negen maanden tijd, dus ik had het verdiend ja. En komende week is gewoon leuk hihi. Die vriendinnen nemen grote koffers mee zodat ze alvast wat spullen mee terug kunnen nemen naar Nederland voor mij. Ik zal waarschijnlijk ook alsnog een doos met spullen moeten opsturen hoor. Alleen al twee hele handige, hele zware boeken die ik mee heb voor mijn werk. Die zullen gewoon al heel snel mijn koffer te zwaar maken.

Het is iets van 27 graden buiten en ik zit binnen. In de airco. Het blijft toch eigenlijk raar dat ik in een land woon waar het altijd warm is en dat ik na mijn werk de keuze heb om buiten te zitten of binnen en dan toch voor binnen kies. Tsja, buiten is het gewoon nog net iets te warm in de middag. En binnen kan ik gewoon lekker liggen. Dat is het ook hoor. Na het werk wil ik gewoon even plat. Slapen het liefste.

Ik heb hier een fles Baygon. Ik had er nog nooit van gehoord, maar het is een spray die je kan spuiten tegen vliegende en kruipende insecten. Ontzet-tend giftig volgens mij, want de insecten zijn echt zo ongeveer direct dood. Maar wel echt een life savior voor mij. Gisteren zag ik na lange tijd weer zo’n vervelend kakkerlakbeest lopen. Bij mijn bed notabene! Ieuw, gelukkig was daar de spuitbus Baygon. Het beestje lag al snel op zijn rug. Daar ga ik altijd voor, want dan zijn kakkerlakken verloren. Als ze op hun rug liggen kunnen ze niets meer.

Hm, best een rare zin die vorige. De context is daar erg belangrijk.  Als ‘ie eruit getrokken wordt kan het bijna een ‘grab’em by the pussy‘-achtige uitspraak worden. Toch? Als ze op hun rug liggen kunnen ze niets meer… Dus context, erg belangrijk. Kakkerlakken veel minder. Voor mij dan.

Nou, dit lijkt me een goed moment om weer te stoppen met dit ontzettend onzinnige kletspraatje. Laten we een andere keer verder theeleuten.

Ik hou jullie op de hoogte!

Elaintje

9 gedachten over “Theegeleut#11”

 1. Dat spul mag je vast niet invoeren hier, hahahaha En wat handig dat je vriendinnen straks alweer alvast wat mee terug nemen, geniet van wat komen gaat en geniet van elkaar!

  Heel veel plezier!

  X

 2. Lekker die warmte! Hier is het rond de 14 graden overdag en 5 graden in de avond en nacht. Brrr… Wel een voordeel: de kans op kakkerlakken is vele malen kleiner hier haha 😛

 3. Whahahahaha. Je afsluiting. Die zin moet je inderdaad niet uit z’n verband rukken, krijg je rare dingen.

  Heel veel plezier met je vriendinnen. Fijn dat je daar een weekje vrij voor kan nemen. Geniet ervan!

  Ps; ik las over je tattoo, wat ga je laten zetten?

  1. Die spray is echt geweldig. Zonder die spray zou ik hier niet overleven. Best gek, want een heleboel dieren overleven het hier juist niet dóór die spray…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *