beauty

The happiness tag

Deze tag kreeg ik van Angelique van Sweet Silver Lining. Dankjewel Angelique! Van happiness kan een mens geen genoeg krijgen toch? Lees mee over de dingen waar ik blij van word. And clap along if you feel like a room without a roof!

Van welk eten word je blij?
Je kan beter vragen van wat niet: ei, schaaldieren en pure kokos. Van de rest dus zo ongeveer wel. Surinaams, Indonesisch, Marokkaans, Spaans, Italiaans, Turks enz, enz. En ook vooral van snoep, lekkere chemische snoep!

Welke film maakt je vrolijk?
Ik ben niet zo van de films en kijk ook nauwelijks films. Urenlang series kijken doe ik dan weer wel. Ik word vrolijk van series als Gossip Girl, New girl en Drop Dead diva. Series die eigenlijk nergens over gaan dus. Ik heb ze ook al meerdere keren gezien. Vroeger was Clueless mijn all time feel good movie trouwens. Ik ken hele dialogen uit die film.

afrikaanse print

Welk kledingstuk maakt je happy?

Vooral kledingstukken met een Afrikaanse print, veel kleur en vrolijk. Zoals het setje van een croptop en lange rok op de foto. Maar ook word ik happy van vintage jurkjes zoals dit schattige jurkje wat een beetje op een zuurstok lijkt.

zuurstokjurk

Van welke beautyproducten word jij blij?

Ik word sinds een tijdje erg blij van nagellak. Ik had altijd hele korte nagels en heel af en toe nagellak op. Nu zit ik regelmatig te kliederen met basecoats en topcoats en vrolijke kleurtjes nagellak. Hetzelfde geldt voor lippenstift. Vroeger vond ik dat te opzichtig bij mezelf. Nu blijf ik maar kopen haha.

beauty

Wat is jouw gelukkigste herinnering?

Dit vind ik een hele lastige vraag. Ik denk dat herinneringen over (verre) reizen naar het buitenland wel mijn meest gelukkige herinneringen zijn. Even helemaal in een andere omgeving en lekker mindful kunnen zijn. Daar word ik blij van.

Van welke muziek word je blij?

Vroeger stond er bij ons thuis altijd salsamuziek op. Mijn moeder is namelijk op Curaçao geboren en dat betekent veel salsa. Dat is gewoon hele blije muziek en dat vind ik nog steeds. We dansten daar vroeger thuis ook altijd op.

Wat doe je op dagen als je down bent om je weer happy te voelen?

Series kijken. Zie vraag 2 hierboven. En ja, snoepen helpt ook zeker. En knuffelen met de katten.

Noem drie willekeurige dingen die je ontzettend gelukkig maken.

Sushi, dansen en frietjes. Haha sorry, ik hou van eten. Dit waren de eerste drie dingen die in me opkwamen. Zegt niets over belangrijkheid trouwens.

Ik ben helemaal blij geworden van deze tag. Nu mag ik hem natuurlijk doorgeven. Ik geef de tag door aan Joycerdt en aan  Sam van Uitgesproken Woorden. Leuk als jullie hem overnemen, maar het hoeft natuurlijk niet.

Van welke muziek word jij blij?

Ik hou jullie op de hoogte!

Elaintje

6 gedachten over “The happiness tag”

 1. Ik denk meteen aan het zuurvlees, hahahaha Eten kun je ook ontzettend blij van worden als je heerlijk kunt koken en dan mag opeten, anderen ook zien te genieten natuurlijk 😀

  Welke muziek maakt mij blij, och zoveel, hangt ook van mijn stemming af, soms wil ik even lekker meegalmen, dan gaat Barbara Streisand op, lol Madonna, Venice, Robbie Williams, uhm Loreena McKennit als ik ga schilderen ook bijv. Maar ook dan kan de rest op staan, en nog zoveel meer!

  X

 2. Wat leuk om te lezen!
  Wel grappig van de chemische snoep, dat bedenk ik me ook vaak, maar laat me er niet door weerhouden. :p

  Leuk ook dat je m doorgeeft! Het wordt mn eerste tag.

  xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *