Suriname fashion week

Suriname Fashion Week part 2

Vorige week liet ik je al een hoop foto’s van mooie outfits zien in Suriname Fashion Week part one. Dit waren allemaal foto’s van de eerste avond, maar ik was er natuurlijk ook de tweede avond bij. De avond van de draagbare extravagante kleding. Kijk je weer mee?

Om deze keer niet zo’n overload aan foto’s te hebben waar ik niet uit kon kiezen, heb ik nu meer foto’s van meerdere modellen samen uitgezocht. Er zal weinig tekst zijn en vooral wat plaatjes dus. Bij de meerdere modellen samen kan je trouwens misschien wel beter zien dat er hier zeker niet alleen modellen op de catwalk liepen met het modellenmaatje wat je uit Europa kent. Hier liepen gewone (prachtige) vrouwen mee. Hele slanke en iets minder slanke. Van heel blank tot donker. Man en vrouw. Ik hou van die diversiteit. Zo is het ook in het echte leven.

Suriname fashion week

De kleding was erg divers. Net als de modellen. Met veel kleur.

sfw15

Hele stoere kleding…

sfw16

Veel kleur. Hier ging het om de accessoires.

sfw17

sfw18

En was er gesluierde fashion.

Suriname fashion week

Dit leek geïnspireerd door de uitvaart of begrafenissen ofzo.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Suriname fashion week

Dit was overduidelijk uit een land waar ze Caribisch carnaval vieren. Lijkt me best grappig om zo’n outfit te hebben.

Helaas had ik op deze tweede avond een minder goede zitplaats. Ik zat in eerste instantie op de derde rij en kon halverwege de show naar de tweede rij verplaatsen. Het was alleen net een plekje waar het licht niet goed was, dus veel foto’s waren gewoon echt niet mooi geworden. En er zaten dus steeds mensen voor. Nou ja, het betekende wel dat ik me iets meer op de show zelf kon richten, want ik was minder bezig met foto’s maken. Jammer van de foto’s, maar ik kwam in de eerste plaats gewoon omdat ik zelf heel benieuwd was. Mooie foto’s om hier te laten zien is dan een fijne bijkomstigheid. En anders houdt het gewoon op. Opperdepop! Ik ben in ieder geval blij dat ik geweest ben.

Wat vind jij van die panterprintvleugels?

Ik hou jullie op de hoogte!

Elaintje

 

6 gedachten over “Suriname Fashion Week part 2”

  1. Jammer dat je nét op de verkeerde plaats kwam voor de foto’s. Desalniettemin vind ik ze alsnog goed gelukt!
    Die pantervleugels.. is meer iets voor Carnaval hier in NL haha
    Leuk dat je erbij kon zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *