schoenen

Stap voor stap

Vandaag besloot ik na een hele tijd weer eens in te loggen hier op troetelberenopdeweg. Het is onwennig. Een handeling die al zo’n tijd zo vertrouwd was en een belangrijk onderdeel van mijn leven. Het is gek om te merken dat dat niet net als fietsen is.

Fietsen. Ik had dat ergens wel verwacht: even een pauze en even niet bezig zijn met deze online blogwereld, en daarna gewoon weer inloggen en schrijven alsof ik nooit was weggeweest. Dat is zo vertrouwd, dacht ik, dat verleer je niet zomaar. En toch, het is vreemd om iets wat zo normaal was om in mijn leven te hebben, opeens niet meer te hebben. En nu het er wel weer is moet ik weer opnieuw gaan ontdekken welk plekje ik het ga geven.

Op dit moment ben ik nog niet waar ik wil zijn. Op dit moment kan ik hier nog niet delen wat er aan de hand was (en nog steeds is). Het is nog te vers. Wel probeer ik stapje voor stapje weer te gaan schrijven, want dat is wat ik wil. Er komen allerlei vragen op. Wat wil ik als eerste online gooien? Begin ik gewoon simpel met een weekoverzicht? Of is dat raar? Nee, ik begin met dit stukje tekst, want er moet toch een introductie komen voordat ik er weer echt ben? Oké, wanneer gaat dit dan online komen? Op dezelfde dag als dat ik eerder iets online plaatste? Omdat ik het allemaal niet wist stelde ik uit en zo was ik weer een paar dagen verder. Ik moet overduidelijk weer opnieuw mijn weg gaan vinden. Het maakt dus helemaal niet uit wanneer ik wat online plaats.

Bij het hertreden van de online blogwereld hoort natuurlijk ook het lezen van andere blogs. Heel af en toe heb ik het geprobeerd, omdat ik nieuwsgierig was, maar het koste me teveel energie. En toch mis ik het. Ook dat moet stapje voor stapje.

Degenen die mij een lief berichtje stuurden: dankjulliewel ♥ Het raakte mij. Ik ben terug aan het komen. Getting there!

Ik hou jullie op de hoogte!

Elaintje

10 gedachten over “Stap voor stap”

  1. Heel veel sterkte meid! Ik had je al gemist. Ik ben er ook even uit een paar weekjes, maar ik had je wel gemist! Neem vooral de tijd om dingen uit te zoeken en er weer te komen waar je wilt zijn. Knuffels uit Colombia x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *