hakkensneakers

Sneakers én hakken

Het is weer zo’n ochtend. Zo eentje waarbij ik net te laat mijn bed uitkom en mij moet haasten om op tijd de deur uit te gaan voor mijn werk. Snel aankleden, een broodje smeren en jas aan. Oke, welke schoenen zal ik vandaag aandoen?

Eigenlijk wil ik lekker mijn sneakers aan, maar die mag ik niet aan op mijn werk. Daarom worden het toch maar weer mijn enkellaarsjes want die liggen er nog van gisteren en ik moet eigenlijk al de deur uit zijn. Als ik ze aanheb voel ik de spierpijn van het dansen van gisteren en mijn vermoeide benen. Ik kan amper blijven staan op die hakken, maar ja, ik zal toch echt moeten. Keihard fiets ik naar de bus en gelukkig ben ik nog op tijd. Als ik mijn fiets in het fietsenrek heb gegooid wil ik met snelle pas naar de bus lopen, maar weer die verrekte pijn. Ik zie er vast heel raar uit nu, een beetje strompelend, maar verder goed verzorgd. Bij de bus aangekomen zie ik nog meer vrouwen staan. Dezelfde als iedere ochtend. Deze keer valt me echter op dat ze allemaal (ja, allemaal) sneakers aan hebben. Hoe kan dat dan? Een gevoel van jaloezie bekruipt mij. Als je op het tijdstip van half acht in de ochtend op een doordeweekse dag de deur uit gaat, ga je toch echt naar je werk toe. Dan zie ik het plastic tasje in de hand. Van bovenaf kan ik erin kijken en ik zie twee pumps liggen met een killerheel. Shit, zo had ik het dus ook op kunnen lossen.

Ga jij liever op sneakers of hakken de deur uit?

Ik hou jullie op de hoogte!

Elaintje

15 gedachten over “Sneakers én hakken”

 1. whahahahaha ja zo kan het ook, weet je dat ik dit eventueel al met een feestje deed vroeger? Wel als ik dan met auto kon gaan hoor of zo, of het bij mensen thuis was, maar oké….

  Ik mag juist op sneakers of platte laarsjes en in de zomer dragen we allemaal teenslippers, maar ja dat is weer mijn werk natuurlijk, als het straks weer heet is, gaan de badjes en alle waterspullen naar buiten en moet ik eraan denken om een droog pak mee te nemen juist 😉

  X

  1. Ik heb ook een hele tijd in de gehandicaptenzorg gewerkt en toen was het ondenkbaar om nette schoenen of kleding aan te doen. Nu mag ik juist geen casual kleding aan.

 2. Ik ga over het algemeen de deur uit op sneakers, hakken vind ik mooi en ik heb ze ook, maar voor mijn werk zijn ze niet handig en in het centrum van Nijmegen trouwens ook niet.

 3. Ik had op mijn blog toch al de tip gegeven om dan maar gewoon op sloffen te gaan… 😉
  Maar goed, sneakers voor mij dus. Hopelijk heb je inmiddels niet meer zo’n last van je voeten/benen!

 4. Hahaha dat is inderdaad een hele goeie slimme oplossing (was ook nog niet in me opgekomen). Het ligt een beetje aan mijn outfit en humeur die dag en daarnaast ook mijn daginvulling, maar ik draag op het moment vaker sneakers.

  Liefs.x

 5. Ha, ik kan niet lang op hakken lopen, dus ik neem ze ook mee of heel soms loop ik er toch mee. Mijn collega laat altijd een paar achter op werk, vind ik ook een goeie 😀

 6. Dé oplossing dus! Ik heb ook een collega die het zo doet, vooral omdat ze niet met die lange hakken kan autorijden. Zelf wissel ik nogal, ik heb nooit super hoge hakken hoor want daar kan ik gewoon niet op lopen. Maar sneakers heb ik ook en mag ik gelukkig ook wel gewoon naar mijn werk aan.

 7. Gewoon een plastic tas met heels erin mee 😉 Ik trek mijn high heels vaak uit als ik lang in de auto zit.

  Ik heb geen bepaalde kledingvoorschrift op werk en gelukkig werk ik veel thuis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *