twopiece

Shoplog Suriname

Inmiddels ben ik alweer een tijdje terug van mijn vakantie naar Suriname. Uiteraard heb ik er vooral heel veel eten gekocht haha, maar ik kocht ook nog wat andere dingen. Spulletjes die ik mee naar huis kon nemen, kleding en sieraden.

hangmat

Vriendlief en ik nemen vanuit het buitenland graag iets mee wat we thuis ook kunnen gebruiken. Zo wilden we heel graag een hangmat hebben. En kochten we ook dit mooie houtsnijwerk. Iets vergelijkbaars had mijn oma ook altijd in huis hangen.

pangi

Ik kocht een echte pangi, een traditioneel kleed dat gedragen kan worden door zowel mannen als vrouwen. Je slaat hem om je heupen heen. Ik kocht deze in het dorpje Nieuw Aurora in het binnenland. Wat een mooie kleuren!

kwasibitazeep

Op de pangi zag je al iets kleins liggen, namelijk een stuk kwasibitazeep. Ook in het binnenland gekocht. Kwasibita staat er in Suriname om bekend verschillende kwalen te genezen. Het zou onder andere helpen bij hoge bloeddruk, griep, buikpijn en bloedzuiverend werken. Het is eigenlijk een soort wondermiddel.

twopiece

Ik kocht dit leuke setje met croptop. Ik kocht hem in één van de hysterische Chinese winkels. Dat betekent dus dat dit maat XL is ofzo.

twopiece

En ook dit setje kocht ik daar, met een soort pencilskirt. I like pink.

restjes stof

Verder kocht ik nog een setje reststukjes stof. Daar kan ik misschien wel wat leuks mee doen op de naaimachine.

sieraden

Op de terugweg waren we veel te vroeg op het vliegveld dus ook daar heb ik nog even geshopt. Ik kocht dit paar oorbellen met Swarovski steentjes. En een heel eenvoudig ringetje.

Dit waren de echte shopping items. Ik kan niet wachten tot het weer echt zomerweer is. Dan kan ik mijn nieuwe setjes aan of ze gewoon mixen met andere kledingstukken. Eigenlijk hebben we nog niets van deze items echt gebruikt, maar daar komt hopelijk snel verandering in. Het houtsnijwerkje kunnen we natuurlijk gewoon een keer aan de muur ophangen.

Ik vind dat ik het echt netjes heb gedaan en dus nauwelijks extra producten mee heb genomen op de terugweg naar huis 🙂

Wat vind je van mijn shoppingitems?

Ik hou jullie (dagelijks) op de hoogte!

Elaintje

6 gedachten over “Shoplog Suriname”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *