shoppen

Shoplog Pearl Event

In mijn afgelopen WEEK schreef ik al dat ik naar het Pearl Event in de Jaarbeurs in Utrecht ben geweest samen met een vriendin. Het Pearl Event is een multicultureel tweedaags urban lifestyle- en belevenisbeurs met muziek, fashion, beauty, workshops en eten. Zo dat is een hele mond vol. Ik heb er van alles gekocht. Lees mee wat ik allemaal meenam.

We werden verwelkomd met een heerlijk glaasje rose bubbels van Platino Pink Moscato. Om 11 uur ’s ochtends, slik, maar wel heel lekker. Het was wel iets te vroeg om al aan foto’s te denken, sorry. Net als vorig jaar, heb ik spijt dat ik geen fles voor thuis heb gekocht.

goodiebag goodiebag

Omdat wij die zondag bij de eerste 500 bezoekers hoorden, kregen we bij binnenkomst een Goodiebag van BSQ (Black Style Queen). Voor mij een onbekend merk, maar tegen een tasje vol met goodies zeg ik geen nee. De tas was gevuld met een whitening body milk van BSQ. Het whitening-gedeelte is vooral voor donkere plekjes om die weer lichter te maken. Bij mensen met een donkere of getinte huid worden littekens vaak donker gekleurd. Ook zaten er twee tijdschriften in: de Grazia en Beau Monde. Uiteraard wel oudere nummers. Verder was de zak gevuld met proefmonstertjes van Nivea, een foundation van Blèzi in hun donkerste kleur (helaas nog te licht voor mij) en een body boter van Capuaçu (zonder parabenen). En natuurlijk nog een hele stapel met flyers, inclusief een Bodyglide van Sexclusively erotische party’s.

chocoladebikkel

Vrijwel direct na binnenkomst mochten we een Bikkel proeven. Een bikkel is een ronde bal van chocola met natuurlijke smaakaroma’s erin. Ik proefde er eentje met perensmaak en J. proefde er eentje met dropsmaak. We waren om en hebben allebei een hele rits gekocht voor thuis. Op de foto hebben we ze in onze handen. Helaas kan je niet zo goed zien dat ze er ook echt heel mooi uit zagen.

ORS monoï ORS Monoï oil

Aangezien ik wist dat er ook aantal standhouders zouden zijn met producten voor kroeshaar, had ik mij voorgenomen met een haarproduct thuis te komen. En dat is gelukt! Ik heb een leave-in conditioning crème met monoï olie en kokos gekocht van ORS. Hij ruikt heel lekker en ik kreeg er ook nog proefmonsters bij van de HaiRepair lijn. In alle producten van ORS zitten natuurlijke ingrediënten verwerkt, omdat kroeshaar erg kwetsbaar is. Ik heb hem ook direct uitgeprobeerd en volgens mij is mijn haar er blij mee!

lila nagellak nagellak W7

Nu de lente echt is begonnen wilde ik nieuwe vrolijke nagellakkleurtjes hebben. Ik kocht ze bij de stand van W7. Een voor mij nog onbekend merk uit Engeland. De lila kleur probeerde ik deze week meteen uit. Wat een vrolijk kleurtje!

Kristalpad allure Argan Creme

Van een mevrouw van Allure kregen we een demonstratie van de kristalpad. Ze deed een soort handschoen aan en wreef daarmee over de onderarm van J. Op de plek waar de vrouw had gewreven was een kale plek ontstaan. J. had helemaal niets gevoeld en wij kregen de uitleg dat het een pijnloze manier is om haartjes in hun geheel te verwijderen. Iets met bergkristal uit Zwitserland. Wij luisterden al niet meer en waren helemaal om. We kochten een set waar we twee jaar mee voort zouden moeten kunnen. Ook kregen we een crème met Argan olie gratis bij onze aankoop.

Black Opal oil blocking powder Black opal oil blocking powder

Er stonden veel make-up stands met producten voor alle huidskleuren. Gelukkig was Black Opal er ook en kon ik mijn Oil Blocking powder weer kopen. De mijne was inmiddels op en met mijn vettige huid is dat echt wel nodig. Make-up voor de donkere huid kan je helaas niet zo maar overal kopen in Nederland. Ik moet er voor naar Amsterdam waar ik niet altijd zin in heb, dus was ik blij dat het nu op het event kon.

pearl event

Verder hebben we er van alles gegeten: Turks ijs, Antilliaanse pasteitjes, Viëtnamese loempia’s, Thaise noodles, Vlaamse frietjes. We dronken rose bubbels, biologische frisdrank, Italiaanse espresso, tropische vruchtendrank. Als toetje kocht ik nog gedroogd fruit en chocoladetruffels om mee naar huis te nemen (helaas geen foto van).

Er was echt voor ieder wat wils. Als ik op de website kijk http://pearlevent.nl/ zie ik dat ik een groot deel zelfs heb gemist. Gelukkig is het Pearl Event er dit jaar twee keer, dus wie weet ga ik in oktober gewoon nog een keertje. Wie gaat er mee?  😉

Lijkt het Pearl Event jou leuk?

Ik hou jullie op de hoogte!

Elaintje

8 gedachten over “Shoplog Pearl Event”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *