Over

Welkom op mijn blog!

 

Elaintje

 

Elaintje, (begin)dertiger en blog over mijn persoonlijke lifestyle met als aandachtspunt mijn zoektocht naar de ware ik. Ik maak een soort tweede puberteit mee of misschien heb ik de puberteit wel nooit verlaten. Anyway, lees mee over mijn persoonlijke ontwikkeling. Zo ben ik in juni 2016 samen met mijn vriend voor een jaar naar Suriname vertrokken om daar te wonen en werken. Na een klein half jaar bleken wij samen niet te werken en hebben wij onze relatie verbroken. Ik bleef alleen in Suriname.

Er komt van alles op mijn levenspad en ik zie verschillende beren op de weg. Ik benader ze echter als troetelberen en besef mij dat ze zorg voor mij en mijn persoonlijke ontwikkeling willen dragen. Ik probeer ze daarom met beide armen beet te pakken en lekker te vertroetelen.

N.B. Ik plaats hier bewust geen duidelijke foto in verband met privacy. Zo zal het ook op de rest van mijn blog zijn. Op de foto’s die ik plaats zul je mij nooit herkenbaar in beeld zien. Ik werk namelijk als psycholoog en zou het fijn vinden als mijn eventuele cliënten niet direct op mijn persoonlijke blog terecht komen als ze mij Googelen. Ik had ook de andere keuze kunnen maken: wel herkenbaar en minder persoonlijk bloggen, maar een blog vind ik juist iets persoonlijks. Zeker vanwege de ontwikkeling die ik zelf nu meemaak. Maar aangezien ik nog in ontwikkeling ben zou het ook zomaar kunnen dat ik in de toekomst toch de keuze maak om wel herkenbaar op mijn blog te verschijnen.

Ik zou het leuk vinden als je mij volgt op Bloglovin’, Instagram en Facebook!

Wil je mij graag iets laten weten, stuur me dan een mail. Vind ik leuk. Dat kan op info@troetelberenopdeweg.nl.

-‘These words are my own, from my heart flown.’- (Natasha Bedingfield)

Je kan ook contact opnemen via onderstaand formulier.

2 gedachten over “Over”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *