Londen

Naar Londen!

Vandaag geen TroetelWEEK online, want ik ben in Londen! Omdat ik het niet ging trekken om tot aan mijn vakantie in december niet meer vrij te zijn, had ik een weekje vrij genomen. Gewoon thuis, totdat ik vier dagen van tevoren bedacht dat ik ook gewoon een paar dagen weg kon gaan! Naar Londen dus ๐Ÿ™‚

Ik boekte heel goedkoop een busreis. Ik reis ’s nachts. Slapen moet ik toch, dus als ik dat reizend kan doen is dat alleen maar handig. Vanochtend om 6 uur Engelse tijd ben ik (als het goed is) aangekomen in Londen. Ik ben er nog nooit geweest, maar het lijkt me een fantastische stad. Ik heb niet eens echt de tijd gehad om dingen uit te zoeken over wat ik waar kan gaan doen. Ik zie het allemaal wel. Lekker op de bonnefooi.

Woensdagochtend ben ik weer terug en uiteraard zal er snel een verslagje volgen hier. Omdat ik ook echt even vakantie wil, zal het hier ook even stil zijn. Vrijdag zal de eerstvolgende post weer verschijnen. Tot dan!

Ik hou jullie op de hoogte!

Elaintje

9 gedachten over “Naar Londen!”

  1. Leuk joh, zo’n spontaan uitstapje naar Londen! Ik ben er tig keer geweest omdat vriendlief er heen moest voor zijn werk maar dat was altijd even op en neer dus echt veel van de stad hebben we nooit gezien. Dus kom maar op met je verslag en foto’s!

  2. Gosh, zie dat ik je vergeten ben veel plezier te wensen (als je dat nog van te voren gelezen zou hebben). Anyway, heb je leuke dagen gehad in London? Qua weer heb je het wel getroffen lijkt mij. Wel echt super tof dat je dit zo spontaan gedaan hebt.

    Ben benieuwd naar je London-update

    xX

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *