afw

Mercedes-Benz Fashion Week: Caribbean Fashion Spot

Op zaterdag 11 juli ging ik voor het eerst in mijn leven naar de Mercedes-Benz Fashion Week in Amsterdam. Samen met een vriendin had ik kaartjes bemachtigd voor de allereerste keer dat er een Caribische fashion show was tijdens de Fashion Week. Ik vond het zo leuk dat hier ruimte aan wordt gegeven. Daar moest ik naartoe!

afw

We zaten front-row, dus konden alles goed zien. Het was een show waarin zes verschillende ontwerpers van Caribische afkomst hun kleding en accessoires lieten zien. Hieronder een korte impressie van de verschillende designers en hun stukken.

fashion weekfashion week

doré folderdoré folder

Het begon met Atelier Doré uit Suriname. Hierbij zagen we model na model voorbij lopen met supermooie en grote sieraden. Ik zou niet weten wanneer ik zulke grote kettingen zou moeten dragen, maar het was wel echt supermooi. In de reclamegoodiebag die we kregen zat een brochure van dit atelier en ik denk dat ik tijdens mijn vakantie in Suriname wel even ga kijken.

fashion weekfashion weekafwafw

Daarna kwam Charu Lochan Dass uit Trinidad & Tobago. Hele mooie jurken met veel kantachtige stoffen. Heel sexy en vrouwelijk.

afwafwafwafw

Uit Aruba was er Gigliola Designs. Zij had nog wat ‘echte’ goodies in de bag gedaan. Haar kleding was vooral ontzettend kleurrijk. Ik hou daarvan.

afw

Tussendoor een leuke dansact met twee latin dansparen.

afwafwafwafw

Nog een ontwerpster uit Trinidad & Tobago was Heather Jones International. Ook deze kleding was met veel kleur en lekker opvallend.

afwafwafw

Als laatste was er Ms. Ray uit Nederland (maar vermoedelijk van Caribische afkomst). Zij liet veel glitter en glamour zien. Denk aan pailletten en glimmers.

afw

Superleuk om een keertje bij te wonen. Vooral deze show met Caribische ontwerpers. Ik hoop dat ze dat erin houden. In het tasje met reclame zat ook nog een setje oorbellen met leuke Afrikaanse print.

afwafwafw

Verder zagen we natuurlijk een aantal BN-ers, waren er veel bubbels, fijne muziek en aten we een lekker snackje.

Ga jij weleens naar fashion shows?

Ik hou jullie op de hoogte!

Elaintje

Vergeet mij niet te volgen op Bloglovin’Instagram en Facebook!

5 gedachten over “Mercedes-Benz Fashion Week: Caribbean Fashion Spot”

    1. Haha, dat heb ik ook altijd met mooie jurken. Vooral met trouwjurken grijp ik iedere kans aan om gewoon voor de lol zo’n jurk aan te trekken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *