liebster award

Liebster Award

Door Marloes van Deloesius.nl ben ik al een tijdje terug genomineerd voor de Liebster Award! Heel erg lief, bedankt! Ik kwam er nu bij toeval achter, dus als iemand mij kan vertellen hoe ik makkelijk kan achterhalen of ik op een andere website genoemd word: sharing is caring! Ondertussen hadden ook Joyce van Joyspiration en Leonie van Beat my fears mij genomineerd. Jullie ook ontzettend bedankt! Omdat Marloes de eerste was beantwoord ik haar vragen.

liebster award

Terug naar de Liebster Award. Dit is eigenlijk een soort tag die wordt doorgegeven tussen bloggers met minder dan 200 volgers. De bedoeling is om nieuwe blogs te ontdekken en meer waardering te krijgen. Het idee is dat ik elf vragen beantwoord van Marloes. Vervolgens bedenk ik zelf ook elf vragen die dan weer door elf andere bloggers beantwoord worden. Deze bloggers worden door mij genomineerd en ik breng ze daarvan op de hoogte.

Regels

 • Bedank degene door wie je genomineerd bent en link deze persoon
 • Beantwoord de elf vragen die je zijn gegeven
 • Nomineer elf andere bloggers met 200 of minder volgers
 • Verzin elf vragen voor de personen die jij nomineert
 • Stel iedere genomineerde op de hoogte

Dit zijn de vragen die mij zijn gesteld:

1. Waar zou je het liefste heen willen op backpackreis?

Mijn ervaring is dat backpacken in Azië wel heel relaxed is. Ik heb een aantal landen gezien daar, maar zou graag nog meer willen zien: Indonesië, de Filipijnen, Maleisië. Die wil ik dan het liefste zien. Maar er zijn ook echt landen in Afrika die ik graag wil zien. Ik ben in Kenia en Marokko geweest en dat beviel mij erg goed. Alle landen in Afrika spreken mij wel aan, behalve Zuid-Afrika eigenlijk.

2. Wat is je favoriete beauty-product?

Ik denk mijn eyeliner (potlood) van Bourjois van de Clubbing-lijn. Hij is goed zwart en waterproof. Ik gebruik hem echt al jaren. Het begon dus in de tijd dat ik ook echt nog actief aan het clubben was.

3. Hoe lang blog je al?

Ik ben met bloggen begonnen sinds eind 2014. Toen was het wel nog minder serieus dan nu en was ik nog meer zoekende dan ik nu ben haha. Ik heb er nu wel een soort ritme in gevonden.

4. Heb je huisdieren? Zo ja, wat?

Ik heb twee katten. Het zijn broer en zus. De kater is rood en heet René (Rooie René) en de poes is zwart en heet Jet, ook wel Jettie of Jetje genoemd. We kregen ze toen ze net een jaar oud waren. Dat is inmiddels bijna twee jaar geleden.

5. Wat is je favoriete parfum?

Ik draag bijna nooit parfum. Ik vind het vaak heel onnatuurlijk en zolang je niet stinkt vind ik ook niet dat het nodig is. Maar langzaam ga ik het toch leuk vinden om een geurtje te dragen. Vorig jaar kreeg ik van mijn vriend Chanel No.5 voor mijn verjaardag. Dat is toch wel echt een lekker luchtje.

6. Wat is het engste wat je ooit hebt meegemaakt?

Dat was vast in het buitenland. Wat mij direct te binnen schiet was die keer toen ik in Thailand was en we met een grote groep een Jungletocht gingen maken. De tocht duurde de hele dag en was eigenlijk heel slecht georganiseerd. Er was te weinig water, te weinig eten, men had verkeerde schoenen aan. Ik ook. Onze begeleiders zijn verdwaald waardoor niemand wist of we nog op tijd bij de tenten aan zouden komen. Er gebeurden meerdere keren bijna-ongelukken, er was iemand mee met te lage bloedsuiker die bijna onderuit ging en er waren allemaal enge beesten in die jungle! Ik heb me echt afgevraagd of we het gingen overleven.

7. Welke celebrity zou je graag een keer willen ontmoeten?

Ik heb eigenlijk niet de wens om celebrities te ontmoeten. Ik zou ook echt volledig dichtslaan als dat zou gebeuren. Ik heb dat nu zelfs al als ik bloggers/vloggers op straat of op een evenement herken.

8. Ben je weleens naar een concert geweest?

Eigenlijk ga ik nooit naar concerten. En dan bedoel ik in de zin van dat je een kaartje koopt speciaal voor die ene artiest. Voor zover ik mij kan herinneren heb ik dat twee keer gedaan: Skin (van Skunk Anansie) en N.E.R.D. Ik vond het beide keren hartstikke leuk en tegelijkertijd is het niet echt mijn ding.

9. Wat is je favoriete film en waarom?

Ik ben niet zo’n filmkijker en vergeet ze vaak ook al snel. Toch zie je soms een film die je wel heel erg raakt. En paar jaar geleden zag ik bij een openluchtfilm in Amsterdam de film 14 Kilómetros. Die film maakte echt impact op mij. Het gaat over een groepje Afrikaanse mensen die naar Europa vluchten voor een beter bestaan. De film laat je de meedogenloze reis zien die ze daarvoor moeten afleggen.

10. Waar kunnen mensen jou altijd voor wakker maken?

Voor sushi! Heel veel sushi. maar sowieso voor lekker eten. Als ik iets lekker vind, kan ik dat op ieder moment van de dag wel op. Mijn vriend kijkt me soms raar aan als ik ’s ochtends vroeg een avondmaaltijd naar binnen werk.

11. Wat is het verste waar je ooit bent geweest?

Thailand en Sri Lanka. Ik weet even niet wat verder weg is, maar het is allebei Azië, dus ik noem ze beide. Naar Thailand ging ik in 2006. Helemaal alleen acht weken lang, maar wel als deelnemer van een vrijwilligersproject. Ik heb veel van het land kunnen zien in die tijd en ook delen waar je normaal gesproken niet snel komt als toerist. Naar Sri Lanka ben ik 2014 geweest samen met mijn vriend. Dat was ook superleuk en onze eerste reis waarbij we samen echt rond gingen reizen.

Nu nog elf bloggers nomineren, dat is best lastig…

Ik nomineer:

Kim van Dansenindestorm

Anne van Zonneharp

Esmeralda van Burnoutraaktje

Storminjehoofd

Claudia van Threadsofanoldlife

Inge van Passionatelysilly

Renova van Dutchnaturalista

Damaris van Dammi’sding

Emy van eMylife

Linda van Linlicious-style

Nikki van Metluidestem

 

Mijn vragen:

Wat waren je goede voornemens begin dit jaar en hoe gaat het daarmee?

Wat voor dingen heb jij overwonnen in je leven?

Wat is je favoriete kledingstuk?

Als je alles aan je uiterlijk moest veranderen, maar je mocht 1 ding hetzelfde laten, wat zou dat dan zijn?

Heb je blogdoelen?

Wat is het meest dappere wat je dit jaar hebt gedaan?

Wat is je grootste ergernis?

Wat is je meest positieve eigenschap?

Hou je meer van koffie of thee?

Hoe ziet jouw ideale vakantie eruit?

Noem eens een gekke gewoonte van jezelf?

 

Eigenlijk best leuk zo’n tag!

Ik hou jullie op de hoogte!

Elaintje

16 gedachten over “Liebster Award”

 1. Oh jee, wat een nare ervaring in Thailand! Zonde wel dat ze zoiets niet goed organiseren hé.. Je zou toch het tegenovergestelde verwachten? Wat een leuke invulling voor de Award!

 2. Leuk dat je de tag hebt ingevuld! 🙂 Én ook nog leuke antwoorden alle vragen. 🙂
  Klinkt als een hele nare ervaring in Thailand!
  Ik las eerst bij de vraag “heb je huisdieren?” dat je als antwoord had gegeven “Ja, het zijn mijn broer en zus”, haha!
  Heel erg bedankt voor je nominatie zeg! Wauw, hihi.

 3. Leuke antwoorden heb je gegeven zeg! De film die je noemt ken ik niet, ook niet van naam, maar het klinkt erg indrukwekkend. Toch maar eens kijken of hij niet ergens te vinden is 🙂

  Bedankt voor de tag; ik ga jouw vragen zo snel mogelijk beantwoorden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *